Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi biti majka

Španjolka je prva transseksualna natjecateljica na Miss Universe, a progovorila je o majčinstvu

Instagram
30.11.2018.
u 12:19

Angela Ponce priprema se za svjetski izbor koji će se održati sredinom prosinca na Tajlandu

Španjolska misica prva je transseksualna natjecateljica Miss Universa, a progovorila je o svojoj želji da postane majka. Angela Ponce ima 27 godina i dolazi iz Seville, a kaže kako je majčinstvo "puno više od samih jajnika". 

- Sirotišta su puna djeca koja jedva čekaju da ih netko posvoji, a smatram da mogu biti majka baš kao i svatko drugi, rekla je u intervjuu za Spanish TV, a prenio je Daily Mail. 

Ponce se sprema na Tajland, gdje će se 17. prosinca održati izbor za Miss Universe. U lipnju je okrunjena za Miss Universe Španjolske, a ujedno je i prva transseksualka koja je ponijela tu titulu. U intervjuu za TIME, Ponce je progovorila o tome koliko je važno da se i transseksualke predstavljaju na natjecanju.

- Pokazujem da transseksualna žena može biti štogod poželi: učiteljica, majka, liječnica, političarka pa čak i Miss Universe, rekla je te dodala:

- Transseksualne žene dugo su bile zanemarivane i ignorirane. Ako pobjedim, pokazat ću da su transseksualne žene jednako žene kao i one koje su to od rođenja.

Ponce se prvi put identificirala kao žena dok je imala tri godine, a 2015. godine predstavljala je Cadiz na natjecanju Miss World Španjolske, ali je izgubila od Mireie Lalagune, Miss Barcelone. U to vrijeme Miss World Organization nije prihvaćao transseksualne natjecateljice, a Angela je tad rekla:

- Ako ništa drugo, barem imam regionalnu krunu na glavi, oni Cadiza. 

Dok je imala 16 godina, započela je s hormonskom terapijom, a s 24 godine podvrgnuta je kriruškom zahvatu vaginoplastike. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On my way... Next stop Bangkok! 🇪🇸👑♥️ #MissUniverse #MissUniverso • 👗 @charoazcona

A post shared by ANGELA PONCE (@angelaponceofficial) on

Na Instagramu je prati više od 376 tisuća ljudi, a nakon što je okrunjena kao Miss Universe Španjolske, na društvenim mrežama je napisala:

- Predstavljanje španjolskog imena i španjolskih boja u svijetu moj je veliki san. Također, cilj mi je biti glasnogovornica poruka poštovanja, uvažavanja i raznolikosti, ne samo LGBTQ zajednice, nego cijelog svijeta. 

>> Pogledajte video s jednom od najseksi plus size modela u kojem je otkrila trikove kojima se služi da bi na fotkama izgledala savršeno

Komentara 6

Avatar anti_komunist
anti_komunist
12:38 30.11.2018.

slucajno ste bas sad u vrijeme rasprave o udomiteljstvu iskopali ovaj jadni clanak.......bravooooo ....sjedi jedan....

FE
felicita
13:29 30.11.2018.

Vidi se po licu da je muško, ne može se to sakriti.

DR
Drmiha
14:19 30.11.2018.

Kako je ovo jadno i ponizavajuce za ostale djevojke koje ce se tamo naci. Prirodno lijepe i normalne djevojke se moraju natjecati sa ovim sotonskim mutantom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije