Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smanjen rizik

Šoping centar u liftu postavio pedale umjesto tipki da spriječi širenje korone

Seacon Square/Twitter
26.05.2020.
u 11:30

Jedan trgovački centar na Tajlandu već ima rješenje za smanjenje zaraze u javim prostorima.

Nakon otprilike dva mjeseca izolacije i na Tajlandu se život laganim koracima vraća na staro, a svoja vrata otvaraju i šoping centri, piše UNILAD.

Kako bi zaštitili što je više moguće svoje kupce, Seacon Square šoping centar u Bangkoku tipke u dizalima zamijenili su pedalama. Svatko tko uđe u dizalo umjesto da rukom pritišće tipku kata na koji želi otići, od sada će to činiti nogom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ง่ายๆ ไร้กังวล! กับลิฟท์เท้าเหยียบ ที่ "ซีคอนสแควร์ ศรีนครินทร์" ง่ายๆ เพียงใช้เท้าเหยียบ 1 ครั้งที่หน้าลิฟท์ เพื่อเลือกขึ้น หรือลง จากนั้น เมื่อเข้าลิฟท์ เหยียบเลือกชั้นที่ต้องการไปได้เลย สะดวก ปลอดภัย ไม่ต้องใช้มือสัมผัส ! หมายเหตุ – ขณะนี้ลิฟท์เท้าเหยียบมีตัวต้นแบบเพียง 1 ตัวเท่านั้น ภายในเดือนนี้จะกระจายให้ใช้บริการเพิ่มอีกหลายตัวเกือบทั่วทั้งศูนย์ฯ

A post shared by Seacon Square | ซีคอนสแควร์ (@seaconsquare) on  

"Jednostavno i bezbrižno - pedale u dizalu! Umjesto pritiskanja prstima, sada to možete napraviti nogom", napisali su na Twitter profilu Seacon Square centra.

Virus se nestvarno brzo širi, pa je ovo idealan način da se smanji mogućnost zaraze.

Kako će izgledati život nakon koronavirusa:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije