Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
možete i vi

Sonja Kovač otkrila tajnu svoje savršene linije: Ovo su moje TOP 3 vježbe

Sonja Kovač i Ante Burazin
PR FOTO
24.10.2017.
u 09:33

Sonja svoj trening u prirodi počinje laganim trčanjem, razgibavanjem i dinamičkim istezanjem, a za njenu savršenu stražnjicu zaslužni su iskoraci i čučnjevi koji su idealne vježbe za izvođenje na otvorenom.

Uspješna modna blogerica i glumica Sonja Kovač zadnje sunčane dane koristi za vježbanje na otvorenom. Zbog poslovnih obveza mnogo putuje te često ne stigne vježbati, ali svaki slobodni trenutak koristi za trening sa svojim trenerom Antom Burazinom s kojim je proteklog vikenda odradila set vježbi u Maksimiru.

Zelenilo i sunce idealna su kulisa za Sonjin trening, a ona se najbolje osjeća trenirajući na svježem zraku i priznaje da joj je puno draži trening u prirodi od treninga u teretani. Sonja svoj trening u prirodi počinje laganim trčanjem, razgibavanjem i dinamičkim istezanjem, a za njenu savršenu stražnjicu zaslužni su iskoraci i čučnjevi koji su idealne vježbe za izvođenje na otvorenom. Sonja uz pomoć svog trenera Ante nakon svakog treninga osjeća da je dobro napravila nešto za sebe i svoje tijelo, te svaki trening ovaj dvojac obavezno završava trbušnjacima i statičkim istezanjem.

Sonja Kovač i Ante Burazin
1/7

TOP 3 vježbe Sonje Kovač

Čučanj – s razlogom se naziva kraljem svih vježbi, tijekom izvođenja čučnja aktivira se cijelo tijelo a idealna je vježba za guzu iz snova.

Foto: PR FOTO

Iskorak – idealna vježba za izgradnju mišića nogu i stražnjice. Osim što jača muskulaturu kvadricepsa, stražnje lože i stražnjice izvrsna je vježba jer povećava stabilnost i balans

Foto: PR FOTO

Izdržaj - veoma efikasna vježba za jačanje trbušnog zida. Idealna vježba za bolju definiciju mišića trupa, smanjuje rizik od povreda, pomaže kod boljeg držanja tijela a možete ga raditi bilo kad i bilo gdje.

Foto: PR FOTO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije