Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična metoda

Šokirala mnoge: Čokolada na Kit Kat-u joj je preslatka pa je prije jedenja - opere u vodi

TikTok
28.01.2021.
u 16:30

'Ovako dobijem zdraviju i ukusniju alternativu', opravdala se.

Postoje razni načini za uživanje u Kit Kat čokoladici - neki je lome na dijelove, drugi je grizu po sredini, ali jedna žena šokirala je društvene mreže svojim načinom jedenja, kako piše Mirror.

Naime, jedna korisnica TikTok-a podijelila je video u kojem objašnjava kako ona svoju Kit Kat čokoladicu najprije opere pod vodom jer joj je čokolada preslatka, a tek onda je pojede.

@jlefox92

 

♬ original sound - Dillward

- Moj dečko mi je dao čokoladicu kao poklon, ali čokolada je preslatka pa je operem ispod tople vode i dobijem zdraviju i ukusniju alternativu - objasnila je u videu te pokazala svoj proces pranja. 

Mnogi su ostali zgroženi njezinom metodom jedenja. - Ovo bi se trebalo kazniti zatvorom bez mogućnosti izlaska - komentirao je jedan korisnik, dok se jedna korisnica složila: - Ovo je strašno! Trebaš dobiti kaznu za ovo. -

Sjećate se dječaka s omota ove čokolade? Sada ima 29 godina i jako je tražen model

1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije