Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasplakala babice

Nevjerica u rodilištu: Beba nakon rođenja napravila nešto nevjerojatno

Beba hoda nakon rođenja
Youtube
30.05.2017.
u 11:52

Nakon rođenja, babica je primila djevojčicu jednom rukom kako bi je okupala, no ona je imala druge planove.

U jednoj brazilskoj rađaonici djevojčica koja je tek ugledala svjetlo dana zapanjila je cijeli svijet.

Nakon rođenja babica je primila djevojčicu jednom rukom kako bi je okupala, no ona je imala druge planove. Propela se na nožice i krenula hodati. Zatečeno scenom, osoblje je počelo plakati, a babica je uzviknula:

– O, moj Bože! Curica hoda, i to tako elegantno!

 

 

U videosnimci čuje se plačni glas medicinskog osoblja, a netko se brzo snašao i počeo snimati nevjerojatan prizor. Babica je pozvala još jednog kolegu da dođe vidjeti čudo od bebe i svjedoči ovom događaju. 

Snimka je ubrzo postala viralni hit, a ova brazilska djevojčica vjerojatno najpoznatije novorođenče na svijetu. 

 

Komentara 10

DU
Deleted user
13:38 30.05.2017.

Nije to nikakvo čudo. Radi se o refleksu. Ukoliko se taj refleks zadrži dulje vrijeme, tj. ne izgubi se do određene starosti bebe, to postaje problem. "Novinari" bi morali imati malo šire obrazovanje ili barem nešto provjeriti prije objave ovakvih "čuda", ali danas je došlo takvo vrijeme da se za par klikova radi svašta.

Avatar Medo
Medo
14:30 30.05.2017.

Draga Linđa Draskic... ovo nije nikakvo čudo, a ako jest onda cu vam ja poslati filmic mog djeteta koje isto tako "hoda"...

Avatar Orlando!
Orlando!
12:21 30.05.2017.

Ovo je stvarno čudo !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije