Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna investicija

Sniženje! Osam zimskih kaputa za manje od 1000 kuna

Zara kaput
Foto: Zara
1/8
08.01.2014.
u 15:00

Provjerili smo kakva je ponuda u omiljenim prodavaonicama.

Siječanjska sniženja kupcima su preplavila šoping-centre, a niske cijene odlična su prilika za modnu investiciju.

Provjerili smo kakva je ponuda kaputa u omiljenim prodavaonicama pazeći pri tom da su cijene ispod 1000 kuna.

Karirano je hit sezone, a ovaj Zarin klasični model moći ćete nositi i kad kockice padnu u zaborav. Cijena mu je sada i više nego prihvatljiva. Sa 1200 snižen je na 800 kuna. Bitan je i sastav. 52% akril, 40 % vuna i 8 posto najlon.

Crni vuneni kaput uvijek je pun pogodak. Nosit ćete ga dok vam ne dosadi. Cijena mu je na sniženju 1000 kuna, što je 300 manje nego što je bio kad je došao na police dućana.

Internetska prodavaonica Asos nudi uistinu bogat izbor kaputa i jakni, a izabrali smo nekoliko komada koju su cjenovno pristupačniji.

Vero moda podstavljena jaknica snižena je na 190 kuna.

Leopard kaputić marke Asos za 200-tinjak kuna pravi je odabir za sve koje žele biti primjećene. Neće vas puno koštati, a dojam će biti efektan.

Ova moderna parka s rukavima od imitacije kože grijat će vas u nadolazećim zimskim danima. Cijena joj je sada 330 kuna što je prilično dobra kupovina u odnosu na ranijih 750 kuna, a parka je svake sezone omiljeni modni komad.

Pull and Bear nudi pak jeftiniju varijantu kariranog kaputića. Cijena mu je 300 kuna.

Pull and Bear ima i odlične modele debljih zimskih jakni. Ova u vatreno crvenoj boji stoji 499 kuna,a model je dostupan i u plavoj, boji pijeska i crnoj boji.

Bajkerski model ima pak H&M i to sada za cijenu od 250 kuna.

>>Stigao je 'SALE': Što kupiti, a što izbjeći na rasprodajama

>>Online-kupnja u EU jeftinija jer se više ne plaća PDV ni carina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije