Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i lako

Smočili ste sjedala u automobilu? Evo kako izvući vlagu bez da se unište

shutterstock
20.08.2021.
u 14:27

Redovito održavajte automobil urednim i ne ostavljajte mokre stvari u njemu.

Ostavili ste mokar kišobran ili odjeću na sjedalu automobila ili su, pak, djeca prolila neku tekućinu? Ne brinite, vlagu možete vrlo jednostavno izvući bez da uništite tkaninu. 

Uzmite malo soda bikarbone, otprilike dvije do tri žlice i posipajte po vlažnim mrljama. Ostavite da djeluje preko noći, a ujutro je uklonite usisivačem. Osim što će sve biti suho, soda bikarbona će spriječiti neugodne mirise.

Kako se ubuduće ne bi ponavljala ovakva šteta, mokre stvari uvijek stavljajte u prtljažnik i nemojte ih zaboraviti odnijeti doma i staviti na sušenje. Osim toga, redovito usisavajte automobil i otvarajte prozore kako ne bi bilo raznih mirisa, prenosi 24sata.

Jezivo otkriće na Google Earthu uznemirilo mnoge:

Dijete se popiškilo u krevet? Ovo je najjednostavniji način da očistite mrlju:

1/1
Ključne riječi

Komentara 1

HO
homophob
18:42 20.08.2021.

Obrisati (koznu) presvlaku sukom krpom pa ukljuciti grijanje sjedala. Dvadesetak minuta i kao da se nezgoda nije nikada desila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije