Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pitanje je sad

Šminkati se za plažu ili ne?

make up
Foto: Shutterstock
12.08.2015.
u 16:02

Šminkati se za plažu ili ne – pitanje je sada! Neke od nas su toliko “srasle” s vlastitim make-upom da se svaku večer iskreno prestraše svojeg odraza u ogledalu

Šminkati se za plažu ili ne – pitanje je sada! Neke od nas su toliko “srasle” s vlastitim make-upom da se svaku večer iskreno prestraše svojeg odraza u ogledalu i ne dopuštaju svojim partnerima da ih vide bez šminke.

Toj skupini pripadaju i žene koje svakog ljeta ozbiljno razmatraju da se, umjesto na obalu, na odmor zapute ondje gdje će moći zadržati svoju kompletnu beauty rutinu. Svih 118 koraka.

Ipak, čini nam se da je to pogrešno. Na plažu sa šminkom ili bez nje? Odgovor će vam dati Fashion.hr.

>>Dan nakon vjenčanja suprugu prvi put vidio bez šminke pa je sad tuži za prijevaru

>>Nadahnite se beauty lookovima prelijepe blogerice

Ključne riječi

Komentara 1

YU
yurkov
13:23 19.08.2015.

Kakva ljepotica......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije