Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super saveznik

Testirali smo LUNU 3: Ovaj revolucionarni beauty uređaj trebala bi imati svaka cura s problematičnom kožom

Foreo
Foto: PR
1/5
21.06.2019.
u 14:03

Nerviranje zbog ispitnih rokova ostavilo je traga na mom tenu. U borbi protiv prištića isprobala sam uređaj FOREO LUNA 3, koji se instalira preko aplikacije

S ljetnim mjesecima dolaze i ispitni rokovi, vrućine i neizbježan stres. Jurim s faksa na trening, jer me čeka nastup za vikend, a sljedeći tjedan imam ispitne rokove. Plesom se bavim već 19 godina, a kako redovito nastupamo na raznim sportskim događanjima, eventima i na raznim spotovima, treninge imam pet puta tjedno. Tempo ponekad zna biti vrlo naporan, no ples je moja strast i velik dio mog života – ne mogu zamisliti kako bi mi život izgledao bez njega.

Pa ipak, mnoštvo obaveza i stres odmah izbija i na mojem licu pa mi se oko brade i na čeljusti počnu pojavljivati dosadne akne i prištići. Nastupi često podrazumijevaju i jaču šminku i puder, a to u kombinaciji sa znojem i nervozom, pouzdani je recept da mi koža podivlja. Pazim na pravilnu prehranu i na unos tekućine, redovito skidam šminku, čistim lice i isprobala sam mnoštvo preparata za problematičnu kožu, no bez nekog većeg rezultata. Ne moram posebno naglašavati koliko mi to ide na živce, posebno zbog toga što sam stvarno disciplinirana i ne preskačem svakodnevno čišćenje i njegu lica.

Uhvatila sam se da bespomoćno stojim pred policom s proizvodima za njegu kože i više ni sama ne znam što bih uzela. Tako sam se odlučila isprobati FOREO LUNA 3 uređaj za mješovitu kožu. Kako bih uopće aktivirala uređaj, prvo sam morala skinuti FOREO for You aplikaciju na mobitel, koju možete besplatno skinuti za iOS ili za Android uređaje. Uređaj se na aplikaciju spaja preko Bluetootha.

LUNA 3 dolazi u pakiranju s garancijom i punjačem koji se priključi na računalo ili laptop i aktivira se preko aplikacije. Kako mi je dosadilo eksperimentiranje s različitim proizvodima, odmah s uređajem naručila sam i FOREO Micro - Foam pjenastu kremu za čišćenje lica i SERUM SERUM SERUM koji se nanosi tijekom masaže na područje lica i vrata i onda se masira s LUNA 3.

Iskreno govoreći, jedna od stvari koja me osobito privukla je to što mi za temeljito čišćenje lica LUNOM 3 treba jedna minuta – po 15 sekundi na svakom dijelu lica, a jačinu pulsacije možete prilagođavati prema osjetljivosti kože.

Prvi je korak, naravno, skidanje šminke. Nakon toga slijedi umivanje, i zatim sam na LUNU 3 nanijela Micro - Foam pjenu za čišćenje lica. Nakon prvog korištenja, nakon dužeg vremena imala sam osjećaj da mi je lice stvarno, stvarno čisto i jako mekano. U sljedećih nekoliko dana koristila sam LUNU 3 redovito. Čim dođem kući, odmah skidam šminku i uzimam u ruke LUNU 3. Nakon toga slijedi minuta čistog užitka. Nježni piling čisti i njeguje moju kožu, koja je već nakon tjedan dana bila vidljivo glatkija, blistavija i odmornija. Nakon minute, LUNU 3 se sama isključi i ispere toplom vodom. Jedno punjenje uređaja dostatno je za 650 korištenja, tako da sam već zaboravila gdje sam stavila punjač. Nakon desetak dana, cure s plesa pitale su me što u čemu je stvar, jer su se problematični dijelovi na mojem licu naočigled počeli smirivati. Naravno da sam im preporučila LUNU 3.

Sam uređaj se može koristiti s obje strane. Jedna strana služi za masažu i temeljito čišćenje lica prilikom kojeg LUNU 3 učinkovito uklanja nečistoće, sebum, ostatke šminke i istovremeno radi piling. Druga strana uređaja namijenjena je nježnijoj masaži za zatezanje kože i borbi protiv bora. S FOREO LUNA 3 možete raditi četiri vrste masaže, a svaka od njih namijenjena je određenom dijelu lica. Masaža Eyes on the Prize je masaža u trajanju od dvije minute namijenjena području oko očiju, masaža Nothing but Neck učvršćuje kožu vrata i dekoltea, Contour Crazy masažom definira konture obraza i čeljusti, a Mouth Magic je masaža koja traje dvije minute i koju koristim za ublažavanje bora oko usana i čeljusti, pa mislim da je FOREO LUNA 3 dobra investicija za budućnost.

Cijenu za FOREO LUNA 3 model možete pronaći na njihovim stranicama, može se naručiti i online s besplatnom dostavom i u Douglas parfumerijama.

Sadržaj nastao u partnerstvu s FOREOM

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije