Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef L'Oreala:

Šminka za muškarce u idućih pet godina bit će u trgovinama

šminka za muškarce
Foto: Thinkstock
07.08.2017.
u 12:49

U posljednje vrijeme sve se više priča o make-upu za muškarce

U posljednje vrijeme sve se više priča o make-upu za muškarce. Nakon što je britanska popularna online trgovina Asos počela prodavati šminku za muškarce stavljajući na tržište tako muške korektore, četkice, punila za obrve i maskare, situaciju je sada komentirao i šef L'Oreala u Ujedinjenom Kraljevstvu.

On tvrdi kako će police s muškom šminkom u trgovine s kozmetikom doći u idućih pet do sedam godina.

Vismay Sharma tvrdi kako je make-up postao sve prihvaćeniji među muškom populacijom te da ga sve prihvaćaju muškarci takozvane 'selfie' generacije.

– Danas imate mali postotak muškaraca koji koriste šminku, no taj postotak raste i nastavit će rasti. To je samo svijest - dvije stvari se događaju, muškarci sada znaju da mogu koristiti makeup i znaju što se događa kada ga upotrebljavaju – rekao je šef jedne od najvećih kozmetičkih kuća u svijetu.

– Druga je stvar da se tabui ruše pa su tabui između moje generacije i generacije moga sina potpuno drugačiji. Ono što mogu tvrditi sa sigurnošću, mi slušamo pažljivo što naši kupci žele – dodao je on. 

Komentara 1

NE
Nepoželjna
22:17 07.08.2017.

Još im samo šminka fali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije