Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISS 26. KONZUM CROATIA OPENA

Slovenka Benja Majcen kraljica je Stella Marisa

miss hostesa
24.07.2015.
u 15:25

Stručni žiri za Miss fotogeničnosti, kojem je predsjedao Milivoj Mijošek, među najfotogeničnijim hostesama odabrao je 19-godišnju Almu Rihić iz Kaldanije pored Buja, studenticu Učiteljskog fakulteta.

Sloevensko-hrvatski odnosi su na visini, i u to nema sumnje, pokazalo se sinoć na 26. Konzum Croatia Openu u Umagu gdje je  održan izbor za Miss hostesa. Pobjednica izbora, među dvanaest prekrasnih mladih djevojka koje su nastupile, 18-godišnja Benja Majcen iz Slovenije.

Ocjenjivački sud bio je pred teškom zadaćom odabrati naljepšu od  najljepših, a ocjene je zbrojio - strogo i pravedno, predsjednik žirija Alen Božinović. Miss hostesa 26. Konzum Croatia Opena, Benja,  je rođena u Mariboru, živi u Šmarju pri Jelšah, a pohađa gimnaziju u Celju. Bavi se odbojkom i košarkom, a na turniru je prvi put. Mlada, vitka i elegantna Benja osvojila sumpatije žirija i dobila najviše bododva te ponijela laskavu titulu - kraljice turnira. 

Prva pratilja je Dora Ilijaš, 21-godišnja studentica prava iz Zagreba, koja je također na turniru prvi put. Aktivno se bavi atletikom – trčanjem na srednje i duge staze, a njeni životni planovi su završiti studij i putovati što je više moguće. Druga pratilja Marija Vukojević, 19-godišnjakinja rođena u Njemačkoj, koja živi u Zagrebu,  gdje studira fizioterapiju na Zdravstvenom veleučilištu.

aStručni žiri za Miss fotogeničnosti, kojem je i ove godine predsjedao Milivoj Mijošek, urednik fotografije u Glasu Istre, a uz njega su ocjenjivali i fotoreporteri PIXSELL-a Slavko MIdžor i Jurica Galović, proglasio je 19-godišnju Almu Rihić iz Kaldanije pored Buja, inače studenticu Učiteljskog fakulteta.

Izbor za Miss hostesa powered by Kozmo ponovno je izazvao veliki interes umaške publike, a svečanost proglašenja uveličali su svojim nastupom hrvatski i slovenski plesači salse, sudionici Salsa festivala u Poreču, te mlada pjevačica Viktorija Medvarić, koja također radi kao hostesa na turniru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije