Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lutka i modni mag

Slavni Christian Louboutin Barbie vidi kao zavodljivu kradljivicu dragulja

barbie
08.12.2009.
u 15:02

Barbie je definitivno najsretnija lutkica u svijetu: slavni postolar, čije su cipele prepoznatljive po crvenim potplatima, kreirao je slavnu Barbie po svom ukusu

Ako se pita žene, Barbie je definitivno najsretnija lutkica na svijetu. Slavni postolar Christian Louboutin čije su cipele prepoznatljive po crvenim potplatima, kreirao je slavnu Barbie po svom ukusu.

S cipelama u kompletu

Naravno, s njom u paketu dolaze i četiri senzacionalna para cipela za svaku priliku za kojima uzdišu sve žene. Zahvaljujući Louboutinu, Barbie i nakon što je proslavila 50. rođendan, izgleda bolje nego ikad. Inačica Barbie koja će se svidjeti i velikim djevojkama iz nježne plavuše pretvorila se u vatrenu i zavodljivu lutkicu koja ništa ne prepušta slučaju.

Odjevena u uski kožnati mačkasti kostim s crvenom kosom i otrovnozelenim očima, Barbie predstavlja Louboutinovu inačicu kradljivice dragulja. U paketu sa zavodljivim zlatnim sandalama, crnim gležnjačama, tigrastim čizmama te ružičastim cipelama dolaze i kutije te zaštitne navlake za svaki par.

Unatoč visokoj cijeni od 115 eura, Louboutinova inačica Barbie već je rasprodana na portalu Net-a-porter iako je izašla tek prije nekoliko dana.

– Barbie je surađivala s brojnim dizajnerima u svojih 50 godina postojanja. Prirodno je da Barbie sada surađuje s Louboutinom, ne samo zbog svoga modnog nasljedstva nego i zbog strasti prema cipelama. Ima milijardu pari cipela i morali smo učiniti nešto posebno za njenu kolekciju – rekla je Stephanie Cota iz Mattela, proizvođača najslavnije lutke na svijetu.

Barbie u Cannesu

Christian Louboutin još u listopadu jasno je dao do znanja da neke stvari želi promijeniti kod Barbie i primijetio je da ima predebele gležnjeve što je izazvalo zgražanje javnosti.

Nakon reakcija javnosti ispričao se svom “kumčetu” i objasnio kako je došlo do zabune, ali da je to samo dokaz njezine popularnosti. Objasnio je kako Barbie nema debele gležnjeve, ali jednostavno ne može imati ni mršavije. Sve tri barbike koje je dizajnirao po svom ukusu dolaze s četiri para cipela.

U veljači će izaći Barbie na safariju, a u ožujku izlazi Louboutinova Barbie koja u svečanoj toaleti odlazi na filmski festival u Cannesu.

Louboutin je dizajnirao i dnevnik koji je u prodaju stavljen zajedno s Barbie  kradljivicom dragulja pod nazivom "Moja godina u Parizu s Christianom Louboutinom".

Dnevnik sadrži slike lutke i Louboutina kako kupuju u njegovu butiku, ispijaju kavu u pariškom kafiću, na putovanju Nilom i još mnoge druge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije