Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Slano i slatko bez kompromisa

Samsung Dual Flex pećnica
Foto: Samsung
1/4
11.03.2020.
u 09:24

Pripremite proljetne namirnice i deserte uz pomoć dvostruke Samsung Dual Flex pećnice

Zima nas lagano napušta, a priroda svojim prvim glasnicima najavljuje dolazak proljeća. Tešku zimsku hranu zamjenjuju proljetne svježe namirnice, povrće i lagane slastice koje svojim okusima izmamljuju osmijeh našim najmilijima, ali i pomažu u postizanju idealne linije za nadolazeće ljeto. Naravno, tu su i neizostavna nedjeljna obiteljska okupljanja za koje se domaćini pripremaju i po nekoliko dana unaprijed, počevši od planiranja jela, kupovine namirnica te naravno – nabavom najboljeg recepta.

Oprema u kuhinji igra veliku ulogu, jer kvaliteta kućanskih aparata ne pridonosi samo pripremi ukusnije hrane, nego i uštedi vremena kao neprocjenjivog resursa suvremenog doba. Za brzu i  slasnu pripremu obroka, pomoći će vam i nova Samsung Dual Flex pećnica.

Foto: Samsung

Ispecite povrće i proljetne deserte istovremeno

Naziv 'Dual Cook Flex' govori sve. Pećnica je opremljena dvostrukim vratima i zonama ukupnog kapaciteta od 75L koje se mogu istovremeno koristiti u različitim postavkama i temperaturi za pripremu različitih jela. Otvaranjem jedne od zona ne ometamo pripremu obroka u drugoj.

Samsung Dual Flex pećnica nositelj je A+ Eco certifikata jer tijekom rada troši 20% manje energije, što će rezultirati uštedama za sve marljive kuhare koji u isto vrijeme pripremaju dva slasna obroka.

Dosadilo vam je ribati pećnicu poslije ručka? Ne brinite se, Dual Flex to radi za vas

Svi smo se našli u mučnim situacijama gdje nakon nekoliko sati kuhanja i druženja s gostima, moramo odvojiti dodatno vrijeme za čišćenje pećnice. Uz Samsung Dual Flex, odzvonilo je vječnom ribanju pećnice jer sustav pirolitičkog čišćenja zagrijava udubljenja i sagorijeva svu preostalu masnoću i ostatke kuhanja. Sve ostaje besprijekorno čisto - preostaje jedino obrisati nekoliko mrlja od prašine.

Foto: Samsung

Uz teleskopsku rešetku, bez straha od vrućine možete koristiti velike i teške tave koje se glatko kližu po površini. Osim što je lako izvaditi ili staviti obrok u pećnicu, glatko klizanje tave omogućava laku doradu i podlijevanje hrane tijekom pečenja.

Osim naprednih mogućnosti Samsung Dual Flex pećnice, glatka i istančana površina te elegantna srebrna boja daju vrhunski dodir i besprijekorno se uklapaju u širok raspon kućanskih uređaja i stilova interijera. Nabavite i vi Samsung Dual Flex pećnicu bez kompromisa na najbližim prodajnim mjestima kućanskih aparata kako bi svojim slanim i slatkim receptima kuhali okuse zadovoljstva, a pritom imali i vremena za sebe.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije