Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno

Skandal u salonu namještaja: Žena masturbirala i sve snimila mobitelom, iz uprave zgroženi

Screenshot
12.05.2020.
u 10:30

Za ovakvo ponašanje u Kini se može dobiti do 10 dana pritvora, a oni koji naprave snimku i objave je na internetu i do 15 dana

Dok su drugi kupci bezbrižno prolazili po trgovini razgledavajući namještaj, ona je sjedila na komadu namještaja i dodirivala se, prenosi New York Post.

Video traje dvije minute, a prikazuje nepoznatu ženu odjevenu samo u bijelu košulju kako prolazi kroz trgovinu i samozadovoljava se. U jednom trenutku legne na krevet, raširi noge i počne se skidati. Nakon što se snimka proširila društvenim mrežama u Kini, obrisana je, ali nije promaknula upravi IKEA-e koja je izjavila da je ovakvo ponašanje apsolutno ne primjereno i da su sve prijavili policiji. 

Pogledajte video:

Izjavili su, također, da će postrožiti mjere sigurnosti i čišćenja trgovina te upozorili kupce da se ponašaju civilizirano kada dođu kupovati kod njih. 

Za ovakvo ponašanje u Kini se može dobiti do 10 dana pritvora, a oni koji naprave snimku i objave je na internetu i do 15 dana. Uz to mogu platiti kaznu od 3000 kuna.

S obzirom na to da na snimci nitko od prolaznika ne nosi zaštitnu masku pretpostavlja se da je snimka nastala prije karantene, negdje krajem siječnja. 

Mnogi ljudi komentirali su video i rekli kako ne mogu razumjeti da bi netko radio takve stvari u javnosti, pred tolikim brojem prolaznika.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar BettyFH85
BettyFH85
01:45 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:33 12.05.2020.

"...STRAŠNO Skandal u salonu namještaja: Žena masturbirala i sve snimila mobitelom, iz uprave zgroženi..."___Ne znam ja što je tu strašno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije