Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Spasi se'

Sjedila na spoju i dobila pisamce od muškarca u blizini: Upozorio ju je da bježi, evo zašto

Twitter/H.S.
18.08.2021.
u 12:27

Spoj se brzo završio, a postupak nepoznatog muškarca pohvalili su svi koji su vidjeli Hadijinu objavu.

Žena imena Hadia podijelila je priču o neugodnoj i ne baš svakidašnjoj situaciji koja joj se dogodila na spoju s jednim muškarcem. 

Sjedili su u kafiću, on je otišao na zahod, a tada joj je prišao potpuni stranac i dao joj papirić s porukom. Napisao je da muškarac s kojim je na spoju pokazuje previše znakova da nije dobar. "Previše loših znakova. Bježi, budi sigurna."

Spoj se brzo završio, a postupak nepoznatog muškarca pohvalili su svi koji su vidjeli Hadijinu objavu. "Ne mogu zamisliti koliko je 'crvenih zastavica' bilo kada je to primijetila skroz nepoznata osoba za stolom pokraj vas", komentirao je netko.

Kako prenosi Mirror, objava je brzo postala viralna i skupila mnoštvo komentara i lajkova.

Čehok upoznao dvojnika: "Stigao je iz Italije, ali ja sam tanji i ljepši"

Hrvatska influencerica videom razbjesnila mnoge: Ne prihvaćam kavu i šetnju kao opciju za spoj, nisam pas

1/5
Ključne riječi

Komentara 8

MI
mica1111
14:26 18.08.2021.

Lud,zbunjen,normalan! Vidi se da je sezona krastavaca!

DU
Deleted user
15:10 18.08.2021.

A možda je samo htio otjerati konkurenciju

AN
Anezka
19:14 18.08.2021.

Ono što je novinar koji je napisao članak zaboravio napisati ili je namjerno izostavio a piše u objavi te cure je: da je čovjek koji joj je predao papirić GAY iliti homoseksualac, tako da očito nije htio tu curu za sebe, ali je možda htio tog njenog dečka 🤣🤣🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije