Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbjegla nevjesta

Sjećate li se mladenke koja je pobjegla s vlastite svadbe? Sada je rodila dijete bivšem

Foto: Facebook
1/2
17.05.2019.
u 10:14

Edin Huseljić i njegova izabranica Elda Mujčin iz Odžaka posvađali su se na dan vjenčanja, nakon čega je Elda uzela njihov novac te pobjegla

Sjećate li se slučaja odbjegle nevjeste iz Gradačca? Podsjetimo, 23-godišnji Edin Huseljić i njegova izabranica Elda Mujčin iz Odžaka posvađali su se na dan vjenčanja, nakon čega je Elda uzela njihov novac te pobjegla, kako smo ranije pisali. Novac su uspjeli vratiti, no mladenka je otišla. Mladić je bio kod odvjetnika kako bi pokrenuo brakorazvodnu parnicu, a od Elde nije bilo ni traga ni glasa.

Elda je danas u sretnoj vezi s drugim muškarcem kojemu je rodila sina i dala mu ime Danan.

Foto: Facebook/RTL

"Do sada sam imala mnogo toga, sad imam sve. Voli te mama najviše, Danan. Sine moj, ti se nećeš sjećati one noći kada sam sama ležala u bolnici u najstrašnijim, ujedno i najdivnijim bolovima, promatrala mjesec, tiho šaputala tebi i sebi: 'Možemo mi ovo.' Ti se nećeš sjećati kako si me pogledao samo nekoliko sekundi nakon što si došao na ovaj svijet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uho: 'Zdravo, dušo.' Ti se nećeš sjećati kako si, kao čarobnim štapićem, izliječio moj slomljeni duh. Kako si zacijelio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena prije nego što sam te dobila, a ti si me ponovno sastavio", napisala je Elda Mujčin na svojem Facebook profilu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
18:57 17.05.2019.

Edine srećkoviću riješi se ti vraga na vrijeme.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
10:45 17.05.2019.

"Danan"???? E, kakvih sve imena nećeš vidjeti kod muslimana.....

Avatar patkovic
patkovic
10:35 17.05.2019.

crvene su cipele crven je ferariiiii

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?