Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspomene

Sjećate li se ove igrice na Facebooku? Krajem godine se gasi, ljudi su razočarani

Facebook/FarmVille
01.10.2020.
u 14:29

Jedna od najpopularnijih igrica ove godine potpuno će se ugasiti.

Prije 11 godina na Facebooku se pojavila videoigrica koja je zaludila svijet - FarmVille. U virtualnom održavanju farme uživali su mnogi, ali nedavno se proširila tužna vijest. Naime, na svom službenom Facebook profilu, FarmVille je objavio da će se 31. prosinca ove godine zauvijek ugasiti. 

Foto: Facebook/FarmVille

Novi suludi trend na TikToku: Korisnici “ravnaju” zube rašpicom za nokte!

Oni koji još uvijek igraju ovu igricu moći će obavljati kupnju unutar aplikacije do 17. studenog, ali nakon toga više se neće obavljati plaćanja. Ostaje još tri mjeseca uživanja u igri, dok se ne ugasi. 

Najavili su i da će igre Farmville 2, Farmville 2: Country Escape i Farmville 2: Tropic Escape i dalje biti dostupne za igru,  ali i da uskoro stiže i Farmville 3. Ipak, tisuće igrača zauvijek će žaliti za prvom verzijom igre koja je više od deset godina zabavljala milijune ljudi.

Sjećate li se ovih retro pakiranja? Omiljeni 505 s crtom, kokošja juha, Zdenka sir...

1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije