Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Siguran sam da me žena prevarila na putovanju, ali ne znam što napraviti'

shutterstock
27.12.2020.
u 21:30

Iako mu je jedan prijatelj iz hotela rekao da je vidio njegovu suprugu kako se ljubi s drugim muškarcem, ona mu ne želi ništa priznati

- Siguran sam da me supruga prevarila na godišnjem odmoru u Ibizi prošle godine. Uspio sam nabaviti ulaznice za najdraži bend koji je svirao tamo, a moja žena nije ljubitelj heavy metala pa je rekla da će ostati u hotelskoj sobi. No, kada sam se vratio nje nije bilo - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

On je taman krenuo spavati kada mu se žena vratila u sobu s drugim muškarcem, a kada je vidjela njega u krevetu, brzo ga je izgurala iz sobe i otišla s njim. Vratila se tri sata kasnije u vidno alkoholiziranom stanju i brzo zaspala. 

Iako mu je jedan prijatelj iz hotela rekao da je vidio njegovu suprugu kako se ljubi s drugim muškarcem, ona mu ne želi ništa priznati pa sada pita stručnjakinju što da napravu.

- Vi znate što se dogodilo i gubite emocionalnu energiju pokušavajući natjerati svoju suprugu da vam ispriča što se dogodilo. Manje gledajte što se dogodilo, a više zašto se to dogodilo. Je li to bio samo alkohol ili ste se vas dvoje zanemarivali pa je vaša veza osjetila posljedice? - odgovorila mu je Deidre.

Čemu se veselite u 2021. godini? "Zdravlju! Micanju maske, kraju korone! Zabavi i humoru."

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
21:53 27.12.2020.

bas si lud pa karaj i ti drugu i svima lipo

MO
montello
17:38 28.12.2020.

rastavi se ne bi meni ona ni 2 sata bila u kući, reci joj zbogom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije