Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetska senzacija

Shaquille O'Neal Novalju obilazio skuterom, jeo burgere i zaključio: Sad se prezivam O'Nealovich

Shaquille O'Neal
Foto: Marko Edge
1/3
23.07.2019.
u 16:13

Sa svojih 216 centimetara visine, bivša NBA zvijezda koja nastupa kao DJ Diesel, najveći je DJ na svijetu, a osim što je nastupio na Zrću, o njemu se u Novalji snimao i dokumentarni reality u kojem će prikazati kako se provodio na Pagu

Shaquille O'Neal je toliko jednostavan i ljubazan da je to nevjerojatno. Nije mu bio problem skoro sat vremena stajati i pozirati s obožavateljima prije nego li je  otišao za miks pult Beach Cluba Noa na Zrću,  gdje je sinoć nastupao kao DJ Diesel. Klinci su dolazili i stajali u redovima da bi im se njihov košarkaški idol potpisao, a Shaq je strpljivo pozirao i davao im autograme.

U Zadar je stigao s bratom Jamalom i djevojkom, te menadžmentom i nije imao nikakvih posebnih želja,  kažu predstavnici  Beach Cluba Noa. Shaq je sa svojih 216 centimetara visine i 150 kilograma poželio voziti skuter po Novalji, unajmio ga je i obilazio lokalne znamenitosti i isprobavao gastro ponudu grada. U restoranu je jeo burger i pohvalio ga da je jedan od najboljih koji je probao. Bivša NBA zvijezda toliko je oduševljena Hrvatima i Novaljom da je rekao da će se odsad prezivati O' Nealovich jer tako najčešće završavaju hrvatska prezimena.

DJ Diesel  je u Noi nastupao na Pow Wow festivalu, a svoj je show završio tek u jutarnjim satima, skakao je u publici i jedva su ga izvukli od oduševljenih obožavatelja. Organizatorima festivala obećao je da će se vratiti i iduće godine jer mu je boravak u Novalji bio predivan.

– Shaqa i njegovu ekipu  brodom smo vozili na kupanje. Prije nego li je htio skočiti u more, počeo je oblačiti tenisice.Kad smo ga pitali što će mu, rekao je da ne želi razbiti noge pri skakanju. Objasnili smo mu da je more tu duboko nekih trideset metara i da nema šanse  da se ozlijedi, pa smo se svi dobro nasmijali – ispričali su nam organizatori Pow Wow festivala. Bivši košarkaš spavao je u novootvorenom hotelu u Novalji, nije imao nikakvih zahtjeva, a nakon nastupa počastio se pizzom ispred kluba u kojem je nastupao. Njegov boravak u Novalji cijelo se vrijeme snimao jer će se ti kadrovi grada, otoka Paga i njegova nastupa, naći u dokumentarnom realityju „Shaq Life“.

Bivšu NBA zvijezdu na Instagramu prati čak 12, 5 milijuna ljudi što je izvrsna reklama za Zrće, Novalju, ali i Hrvatsku jer je Shaq odmah objavio video s nastupa koji je u desetak sati skupio nešto manje od 150.000 pregleda.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar JustinCase69
JustinCase69
17:40 23.07.2019.

216cm i 150 kg na skuteru..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije