Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog djece u kvartu

Šetala ispred svoje kuće pa joj susjeda pozvala policiju jer 'krši zakon' - neprimjerenim odijevanjem!

TikTok/Instagram
18.03.2021.
u 14:30

Njezin video brzo je postao viralan te prikupio gotovo 13 milijuna pregleda i tri milijuna lajkova, a mnogi su bili oduševljeni njezinom reakcijom na dolazak policajca.

Kada se radi o modi, svačiji ukus je drugačiji. Neki vole pratiti najnovije trendove, drugi vole klasični stil, dok neki samo nose što god im se svidi. Iako mnogi znaju prigovarati na određene stilove oblačenja, jedna žena iz SAD-a nedavno je doživjela neugodno iskustvo sa svojom susjedom koja ne odobrava njezin stil, kako piše Mirror.

Korisnica TikToka @rovi_wade podijelila je video u kojem je pokazala kako je policija došla razgovarati s njom u njezinu kuću jer ju je susjeda prijavila da krši zakon - ‘neprimjerenim odijevanjem’. 

@rovi_wade

like for outfit reveal😇 ##messytok ##drama ##neighbours ##karen ##cops ##feminist ##fyp ##fypシ ##foryou ##viral

♬ original sound - ♡𝓡𝓸𝓿𝓲♡

- Normalno sam obučena, samo se njoj ne sviđa moj stil. Rekla sam joj da je moje tijelo smeta i to je glavni problem. Dozvoljeno mi je postojati i biti zgodna pa ću ja to i nastaviti raditi. Ne znam što očekuje da ćete vi napraviti u vezi toga - objašnjava Rovi policajcu u videu.

U drugom videu objasnila je da se njezina susjeda žalila jer su njezina djeca gledala kroz prozor u nju te da su još premlada da bi gledala žensko tijelo. Rovi joj je odgovorila da nauči svoju djecu da budu pristojna ili da im zatvori rolete, na što je susjeda izgubila strpljenje i odlučila stvar riješiti uz pomoć policije.

Njezin video brzo je postao viralan te prikupio gotovo 13 milijuna pregleda i tri milijuna lajkova, a mnogi su bili oduševljeni njezinom reakcijom na dolazak policajca. Mnogi su je također pitali da pokaže odjeću koju je nosila tijekom tog incidenta pa je podijelila dodatni video koji je još više šokirao mnoge jer nisu vidjeli problem u njoj.

@rovi_wade

Reply to @zoldyckwitch YOU GUYS ASKED FOR IT!!! HERE’S THE OUTFIT REVEAL!!! ##fyp ##fypシ ##foryou ##viral ##ootd

♬ original sound - ♡𝓡𝓸𝓿𝓲♡

- Pozvala je policiju zbog odjeće? Ja ne bih bila tako mirna da meni netko to napravi - komentirala je jedna korisnica, dok je druga napisala: - Dozvoljeno mi je da postojim i budem zgodna! Ovo je najbolja rečenica koju sam čula. -

Ljudi nisu čitali upute, pa se odjeća uništila u pranju: Fotografije nasmijale internet!

1/15

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije