Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reality trojac

Sestre Kardashian najavile novu kolekciju šminke za seksi izgled

sears
Sears
11.06.2012.
u 10:23

Sjajilo za usne moći će se nositi na boku poput podvezice, a kozmetika će biti obogaćena zlatnim prahom

Reality zvijezda Kim Kardashian nedavno je lansirala parfem, a predstavila je i novi zajednički projekt sa sestrama Kourtney i Khloe – kozmetičku liniju Khroma Beauty koja u američke dućane stiže ove godine uoči božićnih blagdana, a na svjetsko tržište početkom sljedeće godine.

Sestre koje obožavaju šminku najavile su kolekciju s mnogo sjaja, glamura i zabave, od raskošnih maskara i umjetnih trepavica do sjajila za usne, sjenila i paleta za uljepšavanje. Sjajila za usne moći će se nositi na boku poput podvezice, a najavljen je i proizvod Million Dollar Mask od 24-karatnog zlatnog praha. Poduzetne sestre iza sebe već imaju niz zajedničkih modnih projekata: vlasnice su lanca butika D-A-S-H, a predstavile su i liniju odjeće Kardashian Kollection za Sears.

Komentara 1

Avatar prgavi
prgavi
16:27 12.06.2012.

najavile novu kolekciju šminke za seksi izgled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bas kada covjek pomisli, da se necemu vise nema sto za dodati, pojavi se netko sa novom idejom, koja u stvari nije nova... Citao sam nedavno nesto o sminki za usne, sjajilu... gledano kroz povijest, zasto je najpopularnija boja crvena, zasto sjajjilo... i zasto to privlaci (skoro) sve muskarce... Iznenadila me je cinjenica (iako o tome ikada nisam razmisljao) da su zene koje nose crveni ruz na usnama uspjesnije u 'poslovnom' svijetu... u politici, itd. I onda, suprotno tome, kaze sudija... zene koje ne upotrebljavaju nista - imaju 'nedostatak samopouzadnja'... Vecina upitanih zena (u studiji) je odgovorilo da nose crveni ruz i sjajilo, kako bi bile bolje zapazene u drustvu... Dominantnost, samopouzdanje i atrakcija, su glavi razlozi premka pripadnicama ljepseg spola... A tek prsten na palcu?! A sada sto to 'crvenilo' i to 'sjajilo' predstavljaju (prema povjesnicarima) to je pak prica sama za sebe... Empepada?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije