Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upute kraljice

Šest modnih savjeta Kate Moss - od nakita do must-have komada

Kate Moss (1)
Mango
13.03.2012.
u 12:05

U razgovoru za britanski Telegraph, Kate Moss otkrila je svojih 6 modnih trikova i kako ih prilagoditi svakoj garderobi

1. Ključni komadi

Kada pronađete neki outfit koji vam odgovara, držite ga se. Ja se najbolje osjećam u trapericama i sakou i nije me strah nositi različite krojeve traperica. Volim uske, ali trenutačno sam najčešće u onima sa širokim nogavicama. Uska 'pencil' suknja jedna je od najkorisnijih stvari u ormaru i uvijek dobro izgleda (pogotovo ako je crna).

2. Pogledajte u prošlost

Većina žena voli neki period iz povijesti koji ih inspirira. Ja jako volim kasne '60-e i '70-e, eru Rolling Stonesa. Nije sve što nosim u tom stilu, no čini se kako ipak probija iz većine mojih outfita. Kasne '60-e bile su uzbudljiv period s mnogo promjena u modnoj industriji. Bitno je imati inspiraciju ili neku referentnu točku kada se odijevate.

3. Pokažite svoj stil

Često drugi ljudi primijete da imate poseban stil - ja mislim da nemam, iako mi često govore da sam prepoznatljiva. No, to nije bitno - čak i ako nosite iste stvari cijelo vrijeme, bitno je kako ih nosite i vaš stav. Odijevanje je poput poziranja - stalno se možete prilagođavati i mijenjati.

4. Odjenite se u skladu s raspoloženjem

Ako idete na važnu večeru, trebali biste isplanirati što ćete odjenuti kako ne biste izgledali smiješno. Ako sam pozvana na neko događanje, uvijek outfit isplaniram unaprijed kako bih izbjegla modnu krizu. No, većinu vremena odijevam se u skladu s raspoloženjem - odaberem što god mi se u tom trenutku nosi, najčešće iz palete crne, sive i crvene. Ako me vidite u crnom, znači da mi je loš dan.

5. Budite spremni patiti

Naravno da više volim da mi je udobno i ponekad nosim niske cipele, no postoje prilike kada jednostavno morate nositi potpetice. Postoje modeli cipela u kojima možete i trčati bez obzira na visinu pete, no ponekad je bitnije lijepo se prezentirati nego da vam je udobno.

6. Završnih par sitnica

Accessoire je jako važan! Ja uvijek biram marame, sunčane naočale i šešire, no ako nosite previše toga, možete izgledati loše. Nemam neka stroga pravila, no suprug mi savjetuje da nikad ne nosim šešir s naočalama jer izgledam kao netko tko se skriva. U torbi uvijek imam par Ray-Ban naočala i još mnogo njih kod kuće jer ih stalno gubim. A nakit? Mislim da njega ne možete imati previše!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije