Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shrvan

Šest dana nakon raskošnog vjenčanja mladoženja je doznao neugodnu vijest

Vjenčanje
Foto: Thinkstock
1/3
20.06.2018.
u 20:34

Andy Mitchell (40) s 21-godišnjom Meghan vjenčao se u Meksiku i vjenčanje ga je koštalo 30 tisuća funti, a šest dana nakon vjenčanja supruga ga je ostavila uz objašnjenje da je pronašla ljubavnika koji je u krevetu bolji od njega.

Šest dana nakon velikog vjenčanja u Meksiku Britanac Andy Mitchell (40) saznao je vijest koja mu je uništila život.

Nakon raskošnog vjenčanja vrijednog 30 tisuća funti njegova 21-godišnja novopečena supruga Meghan ga je ostavila zbog drugog muškarca. Svom 40-godišnjem suprugu rekla je da ga ostavlja jer je njen ljubavnik bolji u krevetu od njega. Andy je u razgovoru za The Sun Online rekao kako je potpuno shrvan izdajom svoje supruge, a vjeruje da je novu romansu započela na djevojačkoj zabavi.

 

 

- Iskoristila me. Šokiran sam i razočaran. Zadnji put kad smo se čuli objašnjavali mi je kako je njen novi partner puno bolji u krevetu od mene - ispričao je Andy. Meghan je u razgovoru za The Sun Online priznala da je imala aferu, ali da se sve dogodilo nakon vjenčanja. Meghan i Andy upoznali su se prije par godina i ubrzo su postali nerazdvojni i Meghanina želja je bila da se vjenčaju u Meksiku.

Andy kaže kako ne spava niti jede otkako ga je Meghan napustila, a da ga vara shvatio je kada je u njenom mobitelu pronašao poruke od ljubavnika. Još gora činjenica je što on već deset godina poznaje ljubavnika svoje supruge i zajedno su  pili i pivo. Zaručnički prsten Andy je sada stavio na prodaju i želi se riješiti uspomena koje ga podsjećaju ne Meghan. 

Ključne riječi

Komentara 1

SJ
Sve je uzalud
20:43 20.06.2018.

Naknadna pamet.....tako nasi politicari obicno kad im iz ghuzice pukne u glavu.....obicno bude kasno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije