Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danska je prva

Objavljena lista zemalja koje vole seksualne igračke, pogledajte gdje smo

Foto: Thinkstock
1/2
07.06.2017.
u 18:32

Uz Dansku pojmovi vezani za seksualne igračke najviše se pretražuju u Švedskoj i Grenlandu, a Hrvatska je na 14. mjestu ove liste

Vibratori, dildo, seksualne igračke za parove, samo je dio ponude koje pronalazimo u web shopovima ili specijaliziranim trgovinama.

Stanovnici nekih zemalja prednjače po interesu za igračke koje im pomažu 'začiniti' seksualni život, dok ima zemalja čiji stanovnici nisu baš skloni ovakvim igračkama. Danas je objavljen popis zemalja koje najviše na internetu pretražuju sve vezano za seksualna pomagala i koje zemlje ne pokazuju veliki interes za ove pojmove. 

Prema ovom istraživanju u Danskoj se najviše pretražuju pojmovi vezani za seksualne igračke, iza njih na drugom mjestu je Švedska
i na trećem Grenland. U tih top pet zemalja su Amerika i Velika Britanija, a ni Hrvatska nije daleko. Naime prema ovom istraživanju Hrvati također često pretražuju pojmove poput dildo ili vibratora te smo se smjestili na 14 . mjesto ove liste. Cijeli poredak možete pogledati ovdje.

Komentara 1

Avatar fenixem
fenixem
18:45 07.06.2017.

Ma imamo mi hdzsdp.......i ostale male vragolije!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije