Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu lako

"Seksao sam se s rođakinjom, a sada smo zaljubljeni"

Seks
Dreamstime
06.02.2020.
u 20:00

Redovito ima odnose s rođakinjom, ali boji se priznati obitelji.

Muškarac (24) se obratio savjetnici Deidre i ispričao kako se seksao sa svojom sestričnom (24) nakon što su zajedno pogledali porno filmove i sada su zaljubljeni. "Ne možemo odoljeti jedno drugome, ali naše obitelji bi poludjele da saznaju. Naši očevi su braća, a kako smo oboje dobili posao u centru grada predložili su da dijelimo stan koji je blizu posla kako bi uštedjeli novce. Jedne večeri stigao sam kući prije nje, uzeo hranu i upalio porniće za stolom u kuhinji. Skočio sam da ih ugasim kada je došla, a ona se samo nasmijala i rekla 'Morat ćeš napraviti nešto više od gledanja pornića da me šokiraš, pomakni se.'"

Sjela je kraj njega za stolom i gledala, a onda su se preselili u dnevni boravak da bude udobnije. Počeli su se maziti i ljubiti, a onda su se poseksali. "Seks je bio nevjerojatan, a nakon njega smo se pogledali i zaključili da nam to ne može biti zadnji put." 

Od tada se seksaju gotovo svaku večer, a ponekad i ujutro. "Prekrasna je i živimo kao pravi par, ali znamo da bi naše obitelji poludjele da saznaju za nas. Pred njima se ponašamo normalno, ali ne znam što da napravim. Počinjem se zaljubljivati i osjećam kao da je prava žena za mene. Ona osjeća isto."

Deidre odgovara: "Iako je u nekim zemljama normalno, vjenčati se s rođacima i dalje je užasno. Ako si siguran da će vaša obitelj poludjeti, moraš razgovarati s rođakinjom i odlučiti jeste li sigurni u ovo. Ako je ozbiljno, recite roditeljima da se nadate da će biti sretni zbog vas."

"Ipak, zapamti - odrasli ste i sami donosite odluke za svoj život. Moj savjet je da provjerite s liječnicima postoje li neke bolesti u obitelji koje bi mogle utjecati na vas."

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
22:23 06.02.2020.

Moglo bi se uklopiti u nekakvu "prijestolnicu kulture"!

Avatar dr. Evil
dr. Evil
22:30 06.02.2020.

Jerry Springer Show...

MA
master58
02:21 07.02.2020.

dokle cemo citati ovakve gadosti u vecernjem ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije