Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

Seksamo se jednom u pola godine iako nam je tek 28 g.: Njemu nikad nije do toga...

Shuttershock
03.02.2021.
u 20:59

Bez obzira što ja napravim, on seks doživljava kao dosadan posao, napisala je žena, pa se, kaže, seksaju maksimalno jednom u šest mjeseci  iako je i njemu i njoj tek 28 godina.

Moj partner nikad ne inicira seks, nikad ni ne izgleda kao da bi se htio seksati pa ja moram uvijek napraviti taj 'prvi korak' ako želim bliskost s njim, napisala je jedna žena anonimno u pismu Deidre Sanders, psihoterapeutkinji i kolumnistici portala The Sun.

S njim je ksže u vezi već deset godina i imaju dvoje djece skupa, no ponekad se, kaže, pita kako su ta djeca uopće začeta.

- Bez obzira što ja napravim, on seks doživljava kao dosadan posao - objasnila je, pa se seksaju maksimalno jednom u šest mjeseci, iako je i njemu i njoj tek 28 godina. 

Pita se zato, dodaje, ima li on možda problem s nedostatkom testosterona, budući da ne uzbuđuje ništa što mu ona predloži...

U  traganju za smislom života s duhovitošću i ironijom

1/2

- Pronađite dobar trenutak da mu kažete da vi ne možete živjeti u vezi bez seksa - odgovorila joj je Deidre koja kaže i da 'krivci' za slabi libido muškarca često mogu biti i stres ili depresija-

- Recite mu da ste zabrinuti za njega i predložite mu da ode svom liječniku na pregled. Ako nije riječ o mentalnom ili psihičkom problemu, već je manjak želje stvarno posljedica nedostatka hormona, on će mu ugovoriti daljnje pretrage - objasnila je terapeutkinja ženi kako da svoj seksualni život vrati na pravi put.

Toliko je lego kockica proizvedeno da, kada bi se podijelile ljudima na svijetu, svaka osoba bi ih imala 80.

Toliko je lego kockica proizvedeno da, kada bi se podijelile ljudima na svijetu, svaka osoba bi ih imala 80.

Objavljuje Večernji list u Četvrtak, 28. siječnja 2021.
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar lasta mala
lasta mala
21:31 03.02.2021.

Mijenjaj to.Život je da se živi.

MO
montello
23:45 03.02.2021.

nema strasti nema ljubavi,,

PU
puniša
23:18 03.02.2021.

Dušo..dođi u Turopolje...svaki drugi dan, kao na streljani...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije