Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može biti dobro, ali...

Seksala se svaki dan tijekom cijele godine, evo što stručnjaci kažu o tome

seks
Foto: Thinkstock
17.01.2018.
u 18:23

Brittany Gibbons u knjizi Fat Girl Walking priznala je kako se seksala tijekom cijele godine svaki dan te da se zbog toga osjećala odlično u svome tijelu

Nakon što je američka spisateljica Brittany Gibbons u knjizi Fat Girl Walking, opisala kako se godinu dana seksala svaki dan te da se zbog toga osjećala puno bolje u svome tijelu, psiholozi tvrde kako to baš nije uvijek tako.

Dr. Sheri Jacobson kaže kako je Brittany Gibbons imala jednu veliku prednost u svom pokusu od godine dana, odnosno supruga koji joj je cijelo vrijeme bio 'na raspolaganju' i podupirao je.

– Ona je bila u sigurnoj vezi u kojoj je mogla reći što želi, mogla je biti ranjiva kada je to htjela i sl. U takvoj jedinstvenoj situaciji, seks može pomoći da se bolje osjećate u svome tijelu. No ne možemo uzeti ovaj primjer i tvrditi :Da, seks gradi samopouzdanje' – kaže dr. Jacobson za Indy100.

Ona tvrdi kako prisiljavanje samog sebe na seks svaki dan iako to vaše tijelo i svijest ne žele može biti poprilično opasno.

– Ako ćete se seksati svaki dan, primjerice, s različitim partnerima jer niste u vezi samo da bi se osjećali bolje u svome tijelu može dovesti do toga da se osjećate posramljeno, bezvrijedno i depresivno. To bi značilo da se tjeramo na seks samo kako bi mogli reći da to radimo svaki dan umjesto da slušamo svoje potrebe i prepoznamo trenutak kada to stvarno želimo. Zbog toga to može biti iznimno opasna igra – rekla je ona.

Ništa bolje neće biti ni ako to radite s partnerom s kojim ste u vezi, odnosno braku, a oboje ne želite seks.

– Ako oboje uistinu želite seks svaki dan i zbog toga se dobro osjećate, onda je to u redu, no ako to radite samo kako bi prekrižili dan na kalendaru, onda je pogrešna metoda – dodaje dr. Jacobson.

Ovo su znakovi da žena želi seks. Prepoznajte ih!

seks
1/5

Komentara 15

Avatar Aristarhh
Aristarhh
19:25 17.01.2018.

Da me partnerica koja mi IZUZETNO odgovara može svojom željom pratiti u tome mogao bih se samo s njom sexati svaki dan. Koliko dugo ne mogu znati. Vjerujem mjesecima. Sex bez njene želje utječe primjetno loše na mene a saa njenom željom izuzetno povoljno. Ljubav je najbolji afrodizijak. Usput da spomenem i ja i partnerica smo debelo iznad 60 godina.

BL
bljak007
18:09 17.01.2018.

Nekim ženama ona služi samo za fiziološke potrebe.

PI
Pirat
20:34 17.01.2018.

Možda ali svaki tjedan s drugom partnericom...ok ako je dobra ostala bi i dva tjedna....😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije