Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Seksala sam se u troje s dvojicom muškaraca i mislim da sam si uništila brak'

shutterstock
09.06.2020.
u 20:45

Jedna žena tražila je psihoterapeutkinju Deidre za savjet jer misli da je uništila svoj brak nakon seksa u troje koji se dogodio na prijateljskom roštilju.

“Moj suprug i ja zajedno smo već četiri godine, a u braku smo od prošle godine. Volim ga, ali nam je karantena zbog koronavirusa pokvarila odnose. Nedavno smo se preselili u novu kuću, ali nam je uređenje stalo zbog cijele situacije. Sada nam je takav život uzrokovao stres i rasprave. Jedan dan, prijatelj me pozvao na roštilj, ali moj suprug bio je protiv toga pa sam otišla sama”, ispričala je za The Sun.

Na roštilju je srela prijatelje svog supruga te je između njih počelo i očijukanje, ali nije mislila da će se pretvoriti u nešto više. Nakon nekoliko alkoholnih pića, njih dvojica ponudila su joj da je otprate doma i ona je pristala. No prvo su otišli kod jednog od njih doma, gdje su se počeli ljubiti i dodirivati, a na kraju su imali i seks u troje. Osjećala se grozno pa je sve priznala svom suprugu. On joj je rekao da želi rastavu, ali je ne osuđuje pa se ona pita može li nekako popraviti njihov brak.

Deidre joj je odgovorila: “Bilo je to vrlo nepromišljena stvar koju ste napravili, ali ako još uvijek volite svog supruga, nemojte se predati bez borbe. Zamolite ga i uvjerite da vam oprosti i pruži još jednu priliku. Iako će trebati dugo da se stvari vrate na staro, iskoristite ovu situaciju da ga nagovorite na popravak odnosa. Objasnite mu da ga volite i da ga niste mislili povrijediti, ali da vam je alkohol pomutio razmišljanje.”

Pitali smo bickliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto obožavaju bicikliranje: 

Ključne riječi

Komentara 6

BR
branko7000
22:06 09.06.2020.

Ako napišem da mi je čudno da Večernji obrađuje takve teme, budem li blokiran jedno vrijeme. Takva je praksa ovog ,,uglednog'' portala. Hoćemo li?

ZA
zagi101
22:44 09.06.2020.

izmišljena priča ko i većina na tom portalu

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
21:02 09.06.2020.

S muževim prijateljem i to tako da svi vide s kojima je otišla. Morat će raditi i buditi se u pola šest. Svaki puta kada budilica zazvoni sjetit će se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije