Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vide svašta

Seks u wc-u u zrakoplovu? Stjuardi su tijekom leta doživjeli i ovo...

stjuardesa
Foto: Thinkstock
23.11.2017.
u 06:45

Nisu česte, ali se ipak događaju situacije koje se često opisuju na internetu i po društvenim mrežama.

Zasigurno ste čuli za Mile High Club, ili ste čak i "član", ali za one koji ne znaju riječ je o putnicima koji su imali seksulani odnos u zrakoplovu tijekom leta.

Ipak, čak i ako vam je ovo jedna od maštarija, imajte na umu da nije sve tako jednostavno. Posebice bi vam to mogli potvrditi oni koji su to već isprobali. Dok se vi zabavljate unutra, pred vratima se može stvoriti red, posebice ako ste odabrali vrijeme nedugo prije pripreme za slijetanje. Kako za vas, spoznaja da neki par ima seksualni odnos u zrakoplovnom wc-u nije ugodan niti kabinskom osoblju. Posebice kada se parovi odluče na seks izvan kabine wc-a. 

Jedan stjuard je ispričao kako je svjedočio incidentu na letu iz los angelesa za New York. Na toj relaciji nije neuobičajeno vidjeti poznate osobe. U zrakoplovu je tog dana bio poznati reper iz 90-ih i njegova djevojka. Ukrcala se i jedna starija poznata glumica, toliko poznata da je bilo kao da imate kraljicu Elizabetu u zrakoplovu. Sjedila je nasuprot poznatom reperu. Uskoro se glazbenik prepustio strastima sa svojom djevojkom. Ustala se sa svog sjedišta i stjuard ju je upitao je li sve u redu i je li let ugodan. Na to je ona odgovorila: Očito ne toliko kao i nekima drugima. Bar nije izgubila smisao za humor, komentirao je stjuard. 

Nisu česte, ali se ipak događaju situacije koje se često opisuju na internetu i po društvenim mrežama. Avioprijevoznici većinom propisuju da u kokpitu uvijek moraju biti najmanje dva člana posade. Kada kopilot ili pilot napuste kokpit, stjuardesa će ga najvjerojatnije nakratko zamijeniti u kokpitu. Tada se ponekad znaju događati situacije oralnog seksa iako je većinom samo riječ o flertanju, piše Men`s Health. 

Na jednom letu francuskog avioprijevoznika prije mnogo godina, stujardi su primijetili dvojicu muškaraca, putnika, koji su sjedili jedan pored drugog. Ubrzo su se zaigrali ispod deke na sjedalu. Kabinsko osoblje vidjelo je što se događa, ali su ih odlučili pustiti na miru jer su drugi putnici spavali. 

Pogledajte i video koja 4 mjesta na njenom tijelu ne biste trebali dirati tijekom seksa...

 

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:01 24.11.2017.

čim odu skupa na wc u zrakoplovu,normalno da će bit sexa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije