Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez srama

Seks u javnosti bez da vas uhvate!? Ovo su idealna mjesta

Seks u javnosti, seks na plaži
Foto: Thinkstock
24.02.2014.
u 21:41

Odvezite se na neko udaljeno mjesto, parkirajte se, i iznenadite ga sa jednim seksom na haubi.

Odlučili smo s vama podijeliti ova riskantna, ali i seksi mjesta za vođenje ljubavi, na kojima postoji vrlo mala šansa da budete uhvaćeni.

SEKS NA HAUBI

Odvezite se na neko udaljeno mjesto, parkirajte se, i iznenadite ga sa jednim seksom na haubi. Čak i ako ne odete na put, garaža je sasvim dovoljna.

UZ PROZOR

Iznajmite hotelsku sobu na posljednjem katu, što bi vam trebalo osigurati prelijep pogled. Seks uz prozor itekako pali.

NA TULUMU

Sljedeći put kad budete kod prijatelja na tulumu, ušuljajte se sa svojim dečkom u kupaonicu i jednostavno se prepustite strastima na brzaka

Foto: pixabay

WC U BARU

Hotelski bar je pravo mjesto za vas. Kako bi ste zagrijali vašeg momka, šapućite mu na uho prljave riječi, a onda ga krišom odvedite do wc-a i učiniti to na brzaka. Koktel nakon brzog seksa? Da, molim!

SPAVAĆA SOBA

Pretvorite vašu spavaću sobu u nestašnu igraonicu, tako što ćete postaviti jedan ili dva ogledala pored kreveta. Dobit ćete osjećaj da radite nešto grešno, ali bez šanse da budete uhvaćeni. Muškarce veoma stimulira ono što vide, tako da će ih mogućnost da "prate akciju" dodatno napaliti.

KUĆNA TERETANA

Ukoliko vaš dečko ima sprave za vježbanje kod kuće, benč klupa ima odgovarajuću podlogu i kao stvorena je za pozu djevojka na njemu. On nikada više neće moći trenirati, a da ne razmišlja o prljavim stvarima koje ste radili.

>>Natjerajte ga da vas dovede do orgazma već tijekom predigre: 5 savjeta za duži seks

>>Promatranje partnerice dok se svlači jedna je od 3 najseksi stvari

Komentara 1

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
21:54 24.02.2014.

meni je dobro i na ulici ili u parku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije