Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rebecca Dakin

Seks stručnjakinja tvrdi: 'Ovo su 4 najbolje seks poze za žene koje žele zatrudnjeti!'

shutterstock
01.10.2021.
u 20:30

U seksu je ako želite zatrudnjeti dobar svaki položaj u kojem je moguća duboka penetracija, kaže britanska seks stručnjakina Rebecca Darkin.

Vjerojatno ste čuli za tvrdnje kako seks u nekim pozama ženama može pomoći da brže i lakše zatrudne, a dok mnogi ginekolozi tvrde da je riječ o običnim mitovima i zabludama, seks stručnjakinja Rebecca Dakin vjeruje da u tome ima istina.

- Zatrudnjeti se može, naravno, u svakoj pozi, no ove vam mogu pomoći da taj plan ostvarite brže i lakše! - kaže seks stručnjakinja  poznata i kao The Great British Sexpert.

Misionarska poza

Dobar je svaki položaj u kojem je moguća duboka penetracija - napominje Darkin i objašnjava da misionarska poza muškarcu omogućuje da penetrira sve do područja tik ispred cerviksa, kanala koji povezuje rodnicu i maternicu.

Seks stručnjakinja savjetuje da žena u ovoj pozi noge nasloni partneru na ramena ili da malo podigne kukove koje on može i pridržavati, da spermijima do cilja pomogne i gravitacija

- Poze poput ove povećavaju osjećaj intimnosti s partnerom, a pomoći će i u smanjenju potencijalnog stresa vezanog uz trudnoću - rekla je Darkin.

'Tačke' 

Ova poza u kojoj je žena spuštena, a partner joj noge ili kukove drži malo podignutima i penetrira s leđa, također omogućuje duboku penetraciju i lakši pristup spermija vratu maternice, kaže Dakin.

Severina pokazala što joj je stiglo poštom: 'Moja jutra počinju s tužbama

1/15

Pseći stil

Kao i misionarski položaj, i ovaj omogućava dublju penetraciju, do vrata maternice, kaže seksologinja za The Sun.

Ipak, ona savjetuje i da u pozama poput ove - u kojima na spermije djeluje gravitacija - nakon seksa žena legne na leđa s podignutim kukovima i nogama u zraku, da im pomogne pronaći put...

'Leptir'

Položaj leptira još je jedan u kojem je, prema Dakin, trudnoća izvjesnija, dok žena leži na leđima, a partner stoji ili kleči njoj između nogu.

Osim što omogućuje dublji prodor, u ovoj pozi, kaže seksologinja, ne trebate brinuti o utjecaju gravitacije na spermije, a lice okrenuto prema u licu partnera potiče i osjećaj bliskosti.

- Snažna je intimna povezanost posebno poželjna kad želite da seks rezultira trudnoćom - poručila je seksologinja.

Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi zapravo bio Kessler.

Ključne riječi

Komentara 5

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:54 01.10.2021.

Što o ovim pozama kažu neke naše pjevačice?

IK
Ikonoklast
00:35 02.10.2021.

Zar postoji jos neka poza?

MO
montello
15:05 02.10.2021.

a dobre poze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije