Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIRANJE U DUBROVNIKU

Seks simbol bivše Jugoslavije i dalje mami uzdahe na plaži!

Bećirević
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/9
03.08.2016.
u 16:52

Njenoj ljepoti nije odolio ni slavni Al Pacino...

Iako je ušla u šesto desetljeće života, Dijana Bećirević (58), i dalje mami uzdahe dok pozira na dubrovačkoj plaži, gdje ljetuje već drugu godinu zaredom.

Bivša manekenka i voditeljica (svojevremeno je intervjuirala papu Ivana Pavla II. i Benedicta XVI.), trenutačno promovira svoju autobiografiju 'Dijana – moja priča'.

U knjizi otkriva sve o svojoj intrigantnoj životnoj priči i detalje ljubavi s Goranom Bregovićem i Zdravkom Čolićem. Šuška se kako je upravo ona kriva za raspad Bijelog Dugmeta!

Otkrit će i sve o svojim slavnim prijateljima s kojima živi u Los Angelesu te čitateljima pružiti uvid u brojne pikanterije, kao što je veza s Al Pacinom i vježbe joge s Demi Moore.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

>> Ovdje ne prolaze vicevi o lijenim Bračanima

Komentara 29

RO
roundtrain
17:39 03.08.2016.

A ruke, odnosno šake, prepune bora, nagrišpane, smeđih staračkih mrlja, kao u moje susjede u +80! Na šakama plastika ne pomaže! E Dijana, bila si lijepa nekoć, s 20 i kusur godina. Brzo prođe mladost i ljepota, barem ona fizička!

ZA
zajgorec
18:22 03.08.2016.

plastika ili?

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
17:08 03.08.2016.

Stara umisljena baba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije