Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivao ovo

'Seks sa ženinom sestričnom je odličan, ali bojim se da će nas uhvatiti'

shutterstock
13.07.2020.
u 20:00

Svaku noć seksaju se u dnevnom boravku dok njegova supruga spava, ali shvaća da je pogrešno pa za savjet pita psihoterapeutkinju Deidre.

Otkako je započela karantena imam aferu sa supruginom sestričnom. Stvarno je seks fantastičan, ali se bojim da će moja supruga saznati. Imam 38 godina, a moja supruga 35. Imamo troje djece koja žive s nama. Moja supruga radi za tvrtku svoje sestrične. Kada je započela pandemija, ujak moje supruge dobio je virus pa je njezina sestrična uselila kod nas kako bi mogla i dalje raditi. Ona ima 39 godina i jako je privlačna, ali se nikada nije udala. Između nas se odmah osjetila seksualna napetost. Uvijek me gledala i dodirivala dok moja supruga nije gledala, ali onda je situacija eskalirala - ispričao je za The Sun.

Jedne noći je gledao televiziju kada je ona došla pored njega i počela očijukati s njime. Htio je vidjeti koliko dalje je spremna otići i nastavio njezinu igru. Na kraju su se poseksali u dnevnoj sobi, dok je njegova supruga spavala na katu. To se nastavilo i sljedećih noći, ali sada je shvatio koliko se zapravo igra s vatrom. Njegova supruga bi lako mogla saznati istinu, a posljedice bi ga uništile. Uz to što bi dala otkaz i pogoršala financijsku situaciju, vjerojatno bi ga ostavila.

- Nemojte brinuti za njezin posao, veće su šanse da bi vas ostavila da zna istinu. Riskirate svoj brak, ali i obitelj. Samo zamislite kako bi istina utjecala na vašu djecu. Recite njezinoj sestrični da je seks s njom pogreška i da treba prestati. Objasnite joj da nećete napustiti svoju suprugu te da bi se ona trebala usredotočiti na nekoga s kim može imati pravi odnos. Također je vrijeme da se ona vrati svojoj kući, ako je rizik virusa prošao. Zapitajte se što nije u redu s vašim odnosom sa suprugom da ste uzbuđenje tražili drugdje. Sve se lako riješi uz razgovor - odgovorila mu je Deidre.

Stručnjak otkriva zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Komentara 5

DU
Deleted user
07:39 14.07.2020.

Moj savjet ti je da staviš maskicu i nastaviš gdje si stao , čak da i supruga slučajno naleti neće te prepoznati.masku ne skidaj niti po razno.Ukoliko ti je financijska situacija loša da nemaš za masku iskoristi gaće ali svoje da više sakriješ lice .nadaj se da će ovo sa ujakom i koronom potrajati i pridržavaj se mojih uputa u krizmim situacijama.

DD
don~drejper
23:03 13.07.2020.

Bar imam mrvicu karaktera da ne ulazim u njenu porodicu, familiju.. Dok frendice joj toga nisu bile pośtedjene, njih nije śtitio imunitet 😂

PA
Pajo
07:25 14.07.2020.

Sjajan clanak. Bravo za VL. Fajte nam jos ovakvih naslova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije