Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi biti s njom

'Seks sa starijom ženom je odličan, ali ona ne želi ozbiljnu vezu sa mnom'

shutterstock
22.04.2021.
u 21:06

Upoznali su se online i prvo su započeli romantičnu vezu, ali nakon nekoliko tjedana rekla mu je da želi samo seks

- Potpuno sam smušen svojom starijom ljubavnicom. Zaista je seksi i odlično se zabavljamo. Jedini problem je što ona odbija imati ozbiljnu vezu sa mnom. Ja ima 27, a ona 45 godina i viđamo se oko šest mjeseci - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Upoznali su se online i prvo su započeli romantičnu vezu, ali nakon nekoliko tjedana rekla mu je da želi samo seks jer smatra da zbog velike razlike u godinama ne mogu imati ozbiljnu vezu.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

- Od tada imamo sjajan seks kad god se sretnemo. Mnogo je iskusnija od mene i volim učiti od nje. No ništa se nije promijenilo. Još uvijek kaže da naša veza nikada neće biti ozbiljna. Iako često radimo stvari koje rade i normalni parovi, ona i dalje odbija imati vezu sa mnom - nastavio je.

- Veze s velikom razlikom u godinama mogu dobro funkcionirati, ali oboje morate htjeti iste stvari, sada i u budućnosti. Vaša ljubavnica je u drugoj životnoj fazi i ima više životnih iskustva pa je moguće da nemate iste životne ciljeve. Nije da joj nije stalo do vas, ona je samo razumna, dok ste vi zaluđeni u ljubavi. Najvjerojatnije se ne želi posvetiti nekome tko bi joj jednog dana mogao slomiti srce. O tome morate pravilno razgovarati, kako bi ona razumjela vaše osjećaje i mogla objasniti vlastite osjećaje, tako da barem znate gdje ste - odgovorila mu je Deidre.

Uz pomoć jednostavnog trika, očistite mrlje s madraca!

Komentara 3

ST
Startrack
23:20 22.04.2021.

I koja je svrha sexa sa starijom zenom. Ili sa bilo kojom ako nes imat djecu? Samo se zarazit s necim.

MO
montello
15:14 24.04.2021.

Ma iskoristava te zene tesko ikog vole pogotovo starije traze sex iskoriste i odu.

CR
Crafter
08:58 23.04.2021.

A ako imaš već djecu i eto ostaje ti samo karinđanje, zašto nebi stariju ženu servisirao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije