Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski problemi

'Seks sa sestrinim bivšim dečkom bilo je odličan, a onda me natjerala da ga ostavim'

shutterstock
30.09.2020.
u 20:00

Iako je njezina sestra bila s tim dečkom nekoliko mjeseci, smatra da je on prava osoba za nju.

- Imala sam odličan seks s nevjerojatnim muškarcem, ali on je prije izlazio s mojom sestrom, koja me sada mrzi. Ona je izlazila s njim samo šest mjeseci, a onda ga je ostavila jer je bezosjećajan i manipulativan, što je smiješno jer bih ja nju upravo tako opisala.  Jako je osjetljiva, ali ne mari puno za osjećaje bilo koga drugog. Njega sam srela u pubu i pričali smo cijelu noć. Bio je tako drag i osjećala sam se uzbuđeno, pa smo počeli i izlaziti - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Kada su se poseksali, osjećala se sjajno i tada je odlučila sve priznati svojoj sestri. Tada je njezina sestra zaprijetila njoj i roditeljima da neće imati više nikakve veze s bilo kime ako ponovno razgovaraju s njim. U početku joj je obitelj govorila da radi što želi, no onda su se predomislili jer im je sestra objavila da je depresivna, sve zbog nje.

Bila je jako uznemirena i nije se mogla nositi s ljutnjom svoje obitelji pa je okončala vezu, a onda se njezina sestra odjednom izliječila i od depresije. Ona se još uvijek čuje sa svojim ljubavnikom, ali samo kao s prijateljem, a smatra da je njezina obitelj u krivu. Čini joj se kao da svi žele da njezina sestra bude sretna, a da ih nije briga za nju.

- Svaka obitelj ima svoju dinamiku i način ponašanja. Vaša sestra pretpostavlja da će biti  po njenom i pritiskat će vas dok ne popustite, kao što pretpostavljam da ste radili u prošlosti. Taj obrazac nije lako promijeniti, ali morate se držati toga. Ako želite izaći s tim dečkom, to je vaš izbor i vaša sestra mora naučiti da ne može vući sve konce i da ne može uvijek sve biti po njezinom. Nema potrebe za svađama. Samo objasnite da živite svoj život i da nećete prepustiti donošenje odluka njoj, niti ikome drugome. Ostanite snažni i vjerni sebi, a obitelj će se već priviknuti - odgovorila joj je Deidre.

Uspješni Leo sa samo 14 godina otvorio je svoju tvrtku:

Ključne riječi

Komentara 2

RO
roland
20:43 30.09.2020.

Zanimljivo, kad muž pojebe ženinu sestru i li mamu, on će biti posran, a žena će se još snažnije povezati sa sestrom ili majkom. Takva je ženska psihologija, da uvijek muškarac ispadne onaj koji jebe sve što hoda, gmiže i leti.

RO
roland
20:41 30.09.2020.

Žene uživaju u seksu sa sestrinim mužem a muškarci u seksu s punicom. Toga je uvijek bilo i uvijek će biti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije