Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Seks sa 12 godina starijom ženom bio je odličan dok se nismo vjenčali. Sada više nema kemije'

shutterstock
07.07.2020.
u 20:56

Prije braka seksali su se po tri ili četiri puta na dan, a sada se seksaju samo jednom mjesečno.

Seks sa mojom suprugom nekad je bio sjajan, ali sada između nas više nema kemije. Imam 29 godina, a moja supruga 41. Polako smo se počeli udaljavati. Uvijek ide rano u krevet, a ja kasnije. Više ne postoji povezanost ni nježnost. Nekad smo se seksali po tri ili četiri puta na dan, dok nismo bili u braku. Sada se seksamo samo jednom mjesečno i to u samo nekoliko trenutaka, bez predigre i bez pažnje. Uopće više nema romantike između nas. Možda je to jer sam mlađi od nje, ali ne znam kako bih se nosio s ovom situacijom - zamolio je jedan muškarac psihoterapeutkinju Deidre za savjet, prenosi The Sun.

- Jednostavno morate razgovarati s njom. Recite joj da vam nedostaje intimnost te je pitajte što nije u redu u vašem odnosu da ona više ne želi seks s vama. Možda je stvar seksualne tehnike ili preferencije, a možda je i stvar dublja pa se radi o većim problemima u vezi. Važno je samo da budete iskreni i objasnite joj svoje osjećaje i probleme. Nakon iskrenog razgovora, iskra će se ponovno vratiti - odgovorila mu je Deidre.

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto vole bicikliranje:

Komentara 3

DU
Deleted user
00:11 13.07.2020.

Sa ovako malo iznetih činjenica, teško je znati koji problem može biti.

SM
Smrdo
18:15 08.07.2020.

A možda je starija 12 godina?

DU
Deleted user
10:16 08.07.2020.

ak je istina ova priča -onda je ona našla drugog za 3x dnevno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije