Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Seks s mojim dečkom i drugom djevojkom bio je baš uzbudljiv, ali problem je što sam sada zaljubljena u nju'

shutterstock
20.05.2020.
u 22:47

Njezin dečko zna da je ona biseksualna, ali ne zna da se zaljubila u djevojku s kojom su imali seks u troje.

Jedna djevojka tražila je psihoterapeutkinju Deidre za pomoć nakon što se seksala sa svojim dečkom i još jednom djevojkom te je počela razvijati osjećaje prema toj djevojci. Ne zna treba li ostaviti svog dečka zbog te djevojke pa pita za savjet, prenosi The Sun.

“Volim svog dečka, ali nema kemije između nas, nikad nije ni bilo, ne kao što je imam s ovom djevojkom. Imam 26 godina, a sa svojim dečkom sam već 3 godine. On ima 28 godina i zna da sam je biseksualna. Bila sam u vezi s djevojkom kada sam ga upoznala. Isprva je bilo super, ali nedostaje mi nešto više. Predložio mi je seks u troje, a ja sam se složila samo u slučaju da je treća osoba žensko. Njemu je to odgovaralo jer ga ne privlače muškarci”, ispričala je. 

Pronašli su djevojku koja im je bila privlačna, a seks je bio, kako sama kaže, odličan te su ga ponovili tri puta. Njoj se najviše svidjelo kada su bile samo njih dvije pa se dogovorila s njom da se potajno nalaze. “Bilo mi je jasno da više neće biti seksa u troje jer ona mrzi mog dečka, a i on nju. Volim je, a i ona voli mene, ali imam šestomjesečnu kćer sa svojim dečkom. Volim ih oboje i želim napraviti ispravnu stvar. Ne znam što napraviti”, rekla je ona.

Deidre joj je odgovorila: “Vidim da ste u vrlo teškoj situaciji. Biti biseksualan nije lako, ali morate preuzeti odgovornost za svoje ponašanje. Mogli ste promijeniti partnere, ali imate dijete tako da vam očito odgovara situacija u kojoj ste trenutnoj. Vaš prioritet sada trebala bi vam biti vaša kćer. Ona zaslužuje stabilan dom pun ljubavi i vi joj to trebate pružiti. Najbolje bi vam da zaboravite vašu ljubavnicu i usredotočite se na vašu obitelj. Ako ste sigurni da to neće djelovati, budite iskreni i riješite situaciju prije nego što sve eskalira.”

Pogledajte koje savjete za vječnu ljubav imaju kumice s Trešnjevačkog placa:

Komentara 1

AD
adler77
08:40 21.05.2020.

Ja sreckovica... Nadji djevojku koja će vas voljeti oboje i samo trojka....ja se ne bih ljutio💪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije