Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna kako dalje

'Seks s majčinom najboljom prijateljicom je odličan, ali trebam li priznati sve majci?'

shutterstock
04.06.2020.
u 22:47

Jedan muškarac pitao je psihoterapeutkinju Deidre za savjet jer se redovito seksa s najboljom prijateljicom svoje majke i ne zna treba li nastaviti njihov odnos i dalje, ali zna da, ako prizna istinu majci, ona je neće dobro primiti

“Oboje jako uživamo u tome i nikome ne smetamo, ali znam da bi moja majka poludjela da sazna istinu. Imam 29 godina, a nakon što sam prekinuo s bivšom djevojkom, ponovno sam se uselio kod svoje majke. No onda je stigao koronavirus i moj posao bio je predaleko za svakodnevnu vožnju pa je moja majka organizirala da živim kod njezine najbolje prijateljice. Ona ima 45 godina, ali je jako seksi te je razvedena”, ispričao je on za The Sun.

Tijekom zajedničkog života, oboje su počeli pokazivati suptilne znakove da su zainteresirani za seks, ali nitko nije imao hrabrosti da pokrene stvar. Ipak, jedne noći, ona je skupila hrabrost i pozvala ga da spava s njom u krevetu. Od tada se seksaju gotovo svaki dan, ali on ne zna treba li prekinuti odnose ili nastaviti dalje. Kaže kako je ona odlična ljubavnica, ali zna da bi njegova majka ostala zgrožena.

Deidre mu je odgovorila: “Oboje ste odrasle osobe bez partnera, ali vidite li se s njom u dugotrajnoj vezi? Zvuči malo vjerojatno, a nastavak seksa samo povećava rizik da vaša majka sazna sve i ostane povrijeđena. Iako će vaš odnos s njom ostati dobar, vjerojatno ćete prekinuti odnos s njezinom prijateljicom. Ako znate da je samo seks, prekinite odnose i odselite se kad će to biti moguće. Ako mislite da ste u ozbiljnoj vezi, sve iskreno priznajte svojoj majci.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije