Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita psihologicu

'Seks s dečkom je odličan, ali on se svaki put rasplače nakon orgazma'

shutterstock
23.08.2020.
u 21:32

Mislila je da će redoviti seks popraviti situaciju, ali on samo još češće plače.

Moj se dečko svaki put rasplače kada postigne orgazam. On ima 32 godine, ja 27. On je stvarno predivan i odlično se slažemo. Imamo odlične spojeve te se jako rijetko svađamo. Seks je za mene odličan, ali izgleda kao da za njega nije jer svaki put završi njegovim plakanjem. Neko vrijeme smo živjeli s njegovim roditeljima, ali sada smo pronašli zajednički dom. Mislila sam da će se stvari promijeniti kada se krenemo redovito seksati, ali stvari su sada gore nego prije. Što se to događa s njim - upitala je čitateljica kolumnisticu za veze The Suna.

- Ne plače jer je tužan - upravo obrnuto. To je prirodna reakcija njegovog tijela na intenzivno fizičko i seksualno putovanje koje je upravo on prošao. Tijekom seksa i prilikom postizanja vrhunca, dolazi do nakupljanja hormona koji tada dolaze do velikog oslobađanja. Može se osjećati nemoćan pred svojim emocijama. Ako smeta bilo kome od vas, različiti položaji mogu olakšati intenzitet - odgovorila joj je Deidre.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Komentara 2

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
22:39 23.08.2020.

i ja sam imala isti problem sa djeckom. Posle orgazma mu brzo gurnes prst u cmar i drzis oko 10-12 sekundi. Ne vise..Tak se zbuni da zaboravi plakati...Sad vidim da mu se svidja pa se vise i ne seksamo...Samo prstić...

VH
volim.hrvatsku65
21:41 23.08.2020.

Tina, hoces li se ti napokon javiti ..... Rekao sam ti , 20cm bez glave, glava kao u macka od 4 godine ..... Osim ako tebi to nije dosta ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije