Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Punog trbuha

Seks nakon obilne večere: Evo koje poze su idealne ako ste se baš najeli

Shutterstock
24.10.2018.
u 21:30

Postoji jedno nepisano pravilo za parove: prvo seks, onda obilna večera. Naravno, to nije uvijek tako, pa zato predlažemo ovo...

Ako ste se prejeli večere u sedam slijedova i sada ste baš za akciju, jedan savjet koji imamo je da se klonite "doggy" poze, oralnog ili analnog seksa. Obostrana mastrubacija dobro je rješenje. Dobit ćete onoliko stimulacije koliko trebate, a sve to dok oboje udobno sjedite na kauču jedan pored drugog. 

"Mala žlica" 

Lezite na bok jedno pored drugoga i to je to! Pokušajte ispružiti noge i približite se što više. 

Kuhinjska

Ne morate izlaziti iz kuhinje. Sjednite na stol ili kuhinjski element, povucite se skroz do ruba i zagrlite partnera nogama. 

Samo lagano

Lezite na bok i okrenite se jedno prema drugome. Ovako nećete pritiskati trbuhe, a noge možete ispreplesti za još malo više intime i bliskosti. 

Potpuno umorni

Ako vas je večera potpuno dokrajčila primite se seksi igračaka i neka one obavljaju posao za vas. Uzmite svaki jednu u ruke i zadovoljite partnera. Sjednite na kauč ili se udobno smjestite u krevet. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

TR
trabant7
07:40 25.10.2018.

Vi ćete nam propisati šta i kako, kada, koliko, gledajte svoja posla i kontrolirajte svoje doma ako smijete i možete.

QW
Qwertyman
22:13 24.10.2018.

Što je ovo zadnje s igračkama hahahah, ja ću svoju partnericu vibratorom, a ona meni...???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije