Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
psihologija

Sedam stvari koje smo naučili o vezama 2012. godine

Poljubac,  ljubav (1)
PIXSELL
27.12.2012.
u 10:30

Iz dana u dan otkrivaju se nove stvari na područuju veza, spojeva i ljubavi, a svi ti korisni savjeti sada su na jednom mjestu...

1. Nemate partnera za blagdane? Nikakav problem... Ispada da samci mogu proživjeti romantične blagdane kao i oni u vezama. Prema istraživanju stranice Match.com čak 80 posto ljudi koji na božićnu ili novogodišnju zabavu dođu sami zabavi se bolje nego da su sa sobom dovukli partnera.

2. Muškarci si daju više truda za šoping. Neženje ne samo da više troše na poklone nego i provode više vremena u kupnji pomno birajući savršen poklon za svoju odabranicu. Nevjerojatno, ali 82 posto muškaraca tvrdi da je u kupnji bilo dva do pet sati, dok 57 posto žena vjeruje da je dečko na kupnju njihova poklona potrošio sat ili manje.

3. Muškarci se vole ljubiti u javnosti. Da, vjerojatno je da će vaša jača polovica pokazati svoju ljubav ljubeći vas u javnosti. Zapravo, 41 posto muškaraca izjavilo je da im je ljubljenje u javnosti ugodna aktivnost, za razliku od samo 31 posto žena i djevojaka.

4. Solo muškarci i žene kriju da su pod stresom. Možda to mogu dobro prikriti, ali muškarci su jednako usamljeni kao i žene nemaju li trenutačno partnera. To priznaje 27 posto muškaraca i 22 posto žena.

5. Muškarci se češće zaljubljuju na prvi pogled. Ne vjerujete u ljubav na prvi pogled? Čini se da dečki ipak vjeruju – i očekuju više nego žene. Prema Match.comu, da im se to dogodilo do tridesete godine, potvrdit će 58 posto muškaraca u usporedbi sa 51 posto žena.

6. Prvi dojam je bitan. Možda su vam govorili da ne sudite ljude prema izgledu, ali znanstvenici s Trinity Collegea u Dublinu otkrili su da je izgled prvi znak koji može naglasiti dojam cjelokupne osobe. Osim fizičke privlačnosti sudionici priznali da mogu prosuditi sviđa li im se netko i je li kompatibilan na temelju izgleda.

7. Online spojevi drugi su najpopularniji način upoznavanja novog partnera. Ne treba naglašavati da je takva vrsta spojeva nadišla druge načine upoznavanja, a dovoljno je znati da se jedan od pet parova susretne na internetu, piše YourTango.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije