Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Iznenađenje'

Saznala da je dečko vara, pa sve poruke s drugim djevojkama isprintala - i zalijepila na zid

@lovetruthink/TikTok
26.02.2021.
u 10:30

Iako mu je jednom već oprostila varanje, ovoga puta nije mogla prijeći preko čak 3 ljubavnice.

Emely, korisnica TikToka, objavila je na svom profilu priču o tome kako se osvetila bivšem dečku za varanje. 

U jednoj od objava ispričala je kako je sumnjala da je vara - skrivao je mobitel, gasio dijeljenje lokacije na mobitelu, ne bi se javljao - ali on bi joj stalno govorio da je luda i da će tim optužbama samo ugroziti njihovu vezu. Ipak, ona je pronašla dokaze - poruke s drugim djevojkama - i odlučila da je njihovom odnosu došao kraj.

@lovetruthink

Cheater cheater pumpkin eater 💁🏼‍♀️ #fyp #boyfriends #girlfriend #couplegoals #cheater #snowstorm #colddays #diy #craft #viral #lgbt

♬ Oh No - Kreepa

Isprintala je sve dokaze o varanju koje je mogla pronaći i njima ukrasila njegovu spavaću sobu - bilo ih je toliko da je cijeli jedan zid i veliko ogledalo uspjela pokriti, prenosi UNILAD.

@lovetruthink

Cheater cheater pumpkin eater PART 2! #fyp #boyfriends #girlfriend #couplegoals #cheater #snowstorm #colddays #diy #craft #viral #lgbt

♬ Oh No - Kreepa

Kaže kako joj je bilo potrebno 2 sata da završi sa 'iznenađenjem', a dugo se premišljala treba li ostati i vidjeti njegovu reakciju ili ne. Odlučila se za drugu opciju - ukrasila je prostor balonima, nazvala ga i rekla da javi kada krene kući, blokirala ga i samo nestala. "Nisam bila prisutna da vidim njegovu reakciju jer je jednom prije varao, ali je uspio izmanipulirati sa mnom da mu sve oprostim. Nisam htjela da se to ponovno dogodi", objasnila je. 

@lovetruthink

Answer to @kindrazenonian I hope this helps. #fyp #cheater #viral #boyfriends #loveyourinsecurities

♬ original sound - Emely

Nevjerni partner pokušao ju je kontaktirati, ali nije se ispričao niti pitao za oprost već je sve negirao!  "Trebalo mi je dva sata za sve, ali vrijedilo je. Koristila sam super lijepilo, teško će skinuti sve te papire. Svaka djevojka koja dođe kod njega znat će odmah da je prevarant."

@lovetruthink

Answer to @3ampinkvibes Story time. His response was priceless ##fyp ##boyfriends ##girlfriend ##cheater ##snowstorm ##colddays ##diy ##craft ##viral ##lgbt

♬ original sound - Emely

Zarađuje 265 tisuća kuna godišnje: Ona je najplaćenija ljubavnica na svijetu

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije