Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Savršeno rješenje za kupnju last minute poklona!

Savršeno rješenje za kupnju last minute poklona!
22.12.2020.
u 09:25

Dok brojimo sitno do Božića, trgovine su ograničile broj kupaca ili uopće ne rade, a gužve se stvaraju čak i uz sve donešene mjere. Još niste uspjeli kupiti sve poklone za svoje najmilije?

Ne brinite, znamo kako se osjećate i upravo zbog toga, odlučili smo vam pomoći kako biste uštedjeli dragocjeno vrijeme, poštedjeli se stresa i u trenutnoj situaciji zaštitili vlastito i zdravlje svojih najmilijih. 

Donesite ispravnu odluku i svojim najdražima poklonite Super E poklon karticu! Riječ je o kartici svih kartica kojom možete kombinirati nekoliko različitih iskustava, pri čemu vam se uz genijalnu Super E poklon karticu, omogućava kupovinu u više od 50 raznovrsnih internet trgovina!

Uz pomoć ove kartice, pronaći će se puno raznovrsnih ideja za srodne duše, obitelj, susjede, ujake, nećake, djedove i bake, za svakog ponešto. Mogućnost izbora poklona, zaista su neograničene. Isprobajte super rješenje za sve vas koji se niste mogli sjetiti odličnog poklona na vrijeme i bacite pogled na neke od naših prijedloga!

Zabljesnite u novogodišnjoj noći

Dopustite posebnoj osobi u vašem životu neka se osjeća posebno i neka za novogodišnju noć odabere poseban nakit. Crystal Vision nakit, nastao je kao odgovor na raznolikost ponude blještavih Swarovski kristala koji iz sezone u sezonu stvaraju nove oblike, boje i veličine čime otvaraju vrata neograničenoj kreativnosti. Predivno izrađen i dizajniran nakit odaje dojam trajnosti. Bilo da se radi o lančiću s privjeskom od Swarovski kristala različitih modela i boja ili naušnicama sa kristalima, Crystal Vision nakit svakako predstavlja prekrasan i bezvremenski božićni poklon.

Rješenje za mnoge najljepše večeri u dobrom društvu

Ukoliko vaši prijatelji ili obitelj vole na kraju napornog dana popiti čašu piva, opustiti se i družiti s najmilijima, imamo savršeno rješenje - pivnicu koja nudi izvrsnu hranu i koja već više od dva desetljeća proizvodi vlastito pivo. Pivovara Medvedgrad nudi jedinstveni asortiman koji će osvojiti sve zaljubljenike u vrhunsko pivo, a osim stalnih piva koja su svima nadaleko poznata, nude i sezonska piva koja se kuhaju u određeno doba godine i doprinose blagdanskom ugođaju. Odlučite se za idealan poklon koji će bez sumnje razveseliti sve ljubitelje dobrog piva i izvrsne hrane u ove hladne zimske dane.

Udobnost sa stilom više nije tabu

Sigurno poznajete nekoga tko puno hoda i tko dane provodi na nogama, kome je udobnost obuće ključan kriterij pri kupovini. Možete li zamisliti da je ta obuća uz sve to još i predivnog izgleda? Uz Mephisto možete! Naime, na njihovim stranicama mogu se pronaći sve potrebne informacije o najnovijim trendovima i promocijama uz najfiniju cipelu za hodanje na svijetu koja pruža maksimalnu podršku i udobnost. Pripremite stoga posebno iznenađenje koje će nekoga dočekati ispod božićne jelke i poklonite im više od obuće. Poklonite vrhunsku udobnost!

Najfiniji parfemi za elegantan ispraćaj godine

U svojem krugu dragih ljudi, sigurno imate poklonike finih parfema i mirisa. Za takve osobe, savršena je prilika. Ovih blagdana za ugodne mirise u domu neka ne bude zaslužan samo čaroban miris svježe pripravljenih kolača. Uz Lijepa.hr istinski zaljubljenici u parfeme, kolekcionari vrijednih prelijepih mirisa i ljubitelji sniženja pronaći će ponešto za sebe. U ponudi se nalaze parfemi, make up i kozmetika, po nevjerojatno povoljnim cijenama. Bogata ponuda, brza i sigurna dostava te najbolja briga o kupcima, svakako su jamstvo kvalitete i preporuka za vaše najmilije koji se vole lijepo osjećati, izgledati i mirisati.  

Još veselije boje za najljepši božićni ugođaj

Šarene pejzaže u kojim smo mjesecima uživali, zamijenili su sivilo i crnilo zimskih tmurnih dana. Zašto ne biste spasili atmoferu, popravili raspoloženje i unijeli dašak boje u nečiji dom prekrasnom božićnom zvijezdom? Pobrinite se zato za vaše najmilije, upotpunite im božićnu atmosferu šarenim zimskim aranžmanima, uljepšajte dom adventskim vijencima ili mirisnim buketima i otkrijte im Blooming, webshop cvjećarnicu koja svojim korisnicima nudi uslugu dostave cvjetnih buketa i kreativnih aranžmana na 101 način! Uveselite im dom i jednim klikom poklonite savršen poklon za Božić.

Svi znamo kako Božić nije samo blještavilo, već obitelj, toplina i ljubav. Više vam ne nedostaje odličnih prijedloga kako razveseliti i svojim najdražima pokloniti savršen poklon koji mogu iskoristiti prema vlastitim željama. Neka darivanje ne bude samo dio tradicije, već posvetite pažnju voljenima i učinite pametnu i promišljenu stvar poklanjajući im Super E poklon karticu s kojom dajete najljepši božićni poklon - slobodu izbora! 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije