Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Savršeno očistite madrac od žutih i smeđih mrlja uz samo jedan proizvod

Facebook
30.07.2020.
u 15:17

Tijekom spavanja lučimo tjelesna ulja i znoj koji prljaju naš madrac, ali ovaj trik riješit će taj problem.

Mrlje na madracu su neizbježne, bez obzira na to koliko se trudili da održite njegovu bijelu i čistu površinu. Bijela površina tijekom vremena postat će žuta od znoja i tjelesnih ulja koja se luče tijekom spavanja. No jedna žena tvrdi da je pronašla najbolji način za čišćenje madraca, a potreban je samo jedan proizvod - tablete za čišćenje zubne proteze, prenosi The Sun.

Foto: Daniel Pavlić

Žena iz Australije na Facebooku je podijelila fotografije prije i nakon čišćenja te pokazala sjajan učinak njezinog trika. Madrac je bio prekriven žutim i smeđim mrljama, ali uspjela ih je sve očistiti s ovim neobičnim proizvodom učinkovitim za čišćenje. Otkrila je kako je u 250 mililitara vode iskoristila dvije tablete za čišćenje zubne proteze, a zatim tu smjesu poprskala na madrac te koristila sušilo za kosu za sušenje. Nadodala je kako je postupak na tvrdokornim mrljama ponovila nekoliko puta te da je sušila madrac na suncu nekoliko sati.

Foto: Daniel Pavlić

Uz ovakve odlične rezultate, nije ni čudo da su korisnici društvenih mreža ostali oduševljeni.

- Odlično! Odmah ću ovo probati. Hvala na dijeljenju - komentirala je jedna korisnica.

- O, moj Bože! Ovo je fantastično! Moram ovo probati - složila se druga korisnica.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Komentara 5

JO
Josipa1234
21:58 30.07.2020.

GLUPOST!!! Hidrogen peroksid od 3% (ima u svim ljekarnama), pomiješati s vodom u omjeru 1:1. Skida sve (čak i stare osušene mrlje od krvi; namočiti mrlje i ostaviti 5-10 min da djeluje pa isprati vodom/namočenom spužvicom).

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
23:56 30.07.2020.

hm, vaš pravi problem je možda taj zašto uopće postoje baš žuto-smeđe mrlje na vašem madracu, a ne kako ga očistiti...tjelesna ulja i znoj?? dobar vic!...

Avatar Golum
Golum
20:49 30.07.2020.

a sta je rekla treca korisnica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije