Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
recept

Savršena salata od lubenice s neuobičajenim sastojcima

salata od lubenice
Foto: Thinkstock
1/6
18.08.2017.
u 10:21

Poznati ambasador zdravog načina života Mario Valentić i glavni kuhar hotela Arcotel Allegra ​​​​​​​Ivan Simončić ovoga su ljeta nadmašili same sebe u igri okusima

Losos, tuna, piletina, biftek i ramsteak ukomponirani s basmati rižom, batatom, mladim špinatom, crnim vinom… ukusne, zdrave i lagane salate složene s bazom od sezonskog povrća i – kao grand finale – pravi domaći kolač od jabuka i griza, čokoladna torta sa šumskim voćem ili lagani tiramisu – može li bolje za lagani ljetni ručak ili večeru?

Vodeći se mišlju kako obrok uvijek treba biti kvalitetan i ukusan saveznik zdravlja i energije, poznati ambasador zdravog načina života Mario Valentić i glavni kuhar hotela Arcotel Allegra Ivan Simončić ovoga su ljeta nadmašili same sebe u igri okusima i otkrili nam kako pripremiti savršenu salatu od lubenice. 

Sastojci

- lubenica na kockice

- krastavac

- par manjih rotkvica

- mladi luk

- sitno nasjeckana menta

Priprema:

Sve sastojke je potrebno izmiješati, dodati malo limunovog soka, par kapi maslinovog ulja i začiniti po želji. Za jaču varijantu možete dodati tanko narezani pršut.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije