Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Savjeti za ostvarenje željenog putovanja i online pozajmice

Credit Point One S.L
Foto: Promo
12.12.2019.
u 10:33

Mnoge od nas ništa ne može tako ispuniti, odmoriti i osvježiti kao putovanja. Ona nas upoznaju s drugim destinacijama i kulturama te nam daje mogućnost da se zabavimo, opustimo, družimo i nešto novo naučimo.

Putovanja čine život ljepšim, obogaćuju nas kao osobe te su vrijedna uloženog novca.

Možda je i vaša blagdanska želja upravo dočekati Novu godinu negdje gdje još niste bili? Otputovati u neku od europskih prijestolnica te provesti nekoliko nezaboravnih dana? Donosimo 3 savjeta kako to ostvariti.

1. savjet: ne nosite posao na putovanje!

Obavijestite na vrijeme svoje kolege i poslovne suradnike da ćete izbivati određene dane. Tako ćete si omogućiti potpun i nesmetan odmor te prikupiti dovoljno energije za nadolazeće obaveze.

Mnogi od nas su previše savjesni i vole svoj posao, pa će doći u napast da i tih nekoliko dana u hotelskoj sobi otvore laptop i posvete par minuta poslu. Tih nekoliko dana odustanite od posla, a sebi darujte pravi odmor.

2. savjet: proučite kamo idete

Pripremite se za putovanje istražujući mjesto u koje idete. Kupite vodič ili pretražite po internetu jer „dobra priprema je pola posla“. U većini europskih gradova možete pronaći kartice za raznorazne pogodnosti kao što su popusti ili besplatne (brze) ulaze u muzeje i ostale atrakcije. Naime, tih nekoliko dana treba dobro iskoristiti i uživati u onome što nas zanima.

3. savjet: brzo i jednostavno do novca za putovanje

Kako bi lakše ostvarili svoje putovanje iz snova na raspolaganju su vam online pozajmice do kojih možete doći brzo i jednostavno.

Posjetite mrežne stranice tvrtke Credit Point One S.L., koja pruža usluge online mikrokreditiranja.

Prednosti sustava creditpointone.com:

  • visina pozajmice je od 500 do 15 000 kuna
  • novac na vašem računu u roku 15 minuta nakon odobrenja
  • rok otplate od 15 do 180 dana uz mogućnost prolongiranja (produženje roka) otplate pozajmice
  • nije potreban jamac
  • zahtjev za pozajmicu predajte online od 0 – 24 svaki dan

Pridružite se mnogobrojnim zadovoljnim korisnicima kvalitetnih i stručnih usluga tvrtke Credit Point One S.L. i u par klikova ostvarite svoje željeno putovanje!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije