Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je u zraku

Savjeti pomoću kojih ćete uljepšati Valentinovo svojem partneru

Par
Getty Images
09.02.2020.
u 20:36

Već su dosadili tipični pokloni i ljudi žele samo malo pažnje i ljubavi na taj dan.

Bliži nam se Valentinovo, što znači da treba početi razmišljati o savršenom daru za svojeg partnera. Ljudima su već dosadili tipični pokloni, kao što su bomboinjere i cvijeće, te žele nešto značajno. Nekoliko stvari možete napraviti kako bi vašem partneru uljepšali Valentinovo, piše Best Life.

Nije sve u skupim restoranima, vaš partner više će cijeniti ako sami skuhate romantičnu večeru i stvarno se potrudite za nju. Tako ćete pokazati da cijenite svog partnera i sve što on za vas radi. Također, možete otići i na mjesto gdje ste prvi puta bili na spoju. Prisjećanje starih sjećanja idealno je za romantičan ugođaj i atmosferu, a i vidjet ćete kako se vaša veza promijenila i razvila od tada.

Kako biste pokazali da vam je stalo možete napraviti neku sitnicu koja je važna vašem partneru. Može biti stvarno jednostavno, od toga da ujutro skuhate kavu ili napravite doručak do čišećnja vašeg doma. Važno je samo da olakšate posao svom partneru i pokažete da pamtite što im je potrebno. Ako stvarno želite oduševiti partnera, odnesite mu doručak u krevet. Čak i ako mu svakodnevno radite doručak, svi su oduševljeni kada ih probudi miris hrane.

Ne morate Valentinovo proslaviti na taj dan, možete ga proslaviti i preko vikenda kada biste mogli isplanirati odličan dan za partnera. Bilo da je to samo piknik u prirodi ili romantičan odlazak u toplice, provođenje cijelog dana zajedno razveselit će svakoga. Možete napisati i ljubavno pismo kojim ćete stvarno pokazati vašu ljubav i koliko vam je stalo. U današnje vrijeme više nema pisama napisana rukom, a ona su pravi prikaz koliko vam netko znači.

Kumice s placa podijelile su svoje ljubavne savjete za vječnu ljubav:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije