Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dar

Savjeti Marie Kondo za uredan dom i život

Savjeti Marie Kondo za uredan dom i život
Foto: VL
08.11.2019.
u 13:08

Večernjakov posebni prilog Recepti za sretan život pronađite na kioscima u utorak 12. studenoga.

U prilogu pronađite sve o iskušanoj metodi KonMari te saznajte što zapravo znači hygge i zašto biste ga trebali uvesti u svoj život.

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život“ autorice Marie Kondo

Uvođenje reda u životnom prostoru pozitivno utječe na sve aspekte života – uključujući posao i obitelj. Metoda nazvana KonMari, koju u svojoj knjizi "Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život" predstavlja autorica Marie Kondo, jednostavan je, pametan i djelotvoran način da se zauvijek riješite nereda. Najbolji kriterij prema kojem ćete odlučiti što zadržati, a što baciti jest pitanje hoće li vas zadržavanje tog predmeta usrećiti i donijeti vam radost. Zadržite samo stvari prema kojima nešto osjećate. Na taj način možete obnoviti svoj život te početi živjeti u novom stilu.

Hygge“ autora Meik Wikinga

Zašto su Danci najsretniji ljudi na svijetu i što rade kako bi to postali? Uz savjete koje u svojoj knjizi "Hygge - danski recepti za sretan život" nudi autor Meik Wiking pokušajte i sami krenuti njihovim putem. Ne bi trebalo biti teško, jer sreća se krije u užicima i spoznaji da će sve naposljetku biti u redu. Danski hygge, koji bismo možda mogli nazvati i guštanjem, trebao bi svakoj odgovornoj odrasloj osobi omogućiti odmor i opuštanje. Barem nakratko.

Savjete iz svjetskih bestselera "Čarolija pospremanja" i "Hygge" donosimo u našem posebnom prilogu Recepti za sretan život u utorak 12. studenog. Samo uz Večernji list.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije