Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepote Jadrana

Evo koje otoke na Jadranu treba posjetiti za zabavu, a koje za obiteljsko opuštanje

Shutterstock
21.08.2019.
u 14:25

Hrvatski otoci pravo su blago, a svaki ima svoju draž. Za one koji se još nisu odlučili za lokaciju odmora, evo nekoliko prijedloga.

Miljenko Bulaš je na društvenoj mreži Quora napisao kratak popis naših najljepših otoka, a usput ih je i rangirao. Još su se neki uključili u raspravu u komentarima sa svojim prijedlozima. 

Za idealan obiteljski odmor Miljenko je naveo Rab ili Lošinj, dok je s druge strane, za tulume najbolji Hvar ili Pag. Idealni otoci za odmor i mir su Vis i Pelješac, dok su Silba i Olib idealni za robinzonski turizam. 

Foto: Dino Stanin/Pixsell

Neki su se složili s njim i pohvalili Hvar, dok je netko preporučio i Dugi otok koji nije pun turista i neodoljivu plažu Sakarun.

Dušan Jelić napisao je kako ga se najviše dojmio Hvar. "Sunce, vino, maslinovo ulje, riba iz Jadranskog mora, prekrasna priroda i ljudi. Tu je još i povijesno blago", napisao je.  

Mihovil Magdić, čiji je odgovor pogledan preko 1 000 puta napisao je kako Hrvatska ima mnogo lijepih otoka i kako je teško izdvojiti samo jedan. Naveo je Krk ili Cres u blizini Rijeke, za one koji su u blizini Splita je predložio Korčulu ili Vis, a one koji se nađu u Dubrovniku savjetovao je posjet Mljetu. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa:

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:14 21.08.2019.

Na svakom otoku mozes naci mir i tisinu.

NA
nasunis
15:39 21.08.2019.

Silba i Olib ne idu pod isti kod sto se tice turizma. Dok na Silbi 5-6 tisuca ljudi liti, na Olibu se skupi jedva njih 200-300.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije