Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valentinovo

Savjet muškarcima: Ne kupujte ženama crveno donje rublje

Donje rublje
Foto: Getty Images
1/3
14.02.2019.
u 11:34

Sve je više odmaka od tradicionalnog "seksi" donjeg rublja. Manje se traži ono što "on" želi vidjeti na njoj, a više ono što je "njoj" ugodnije za nositi

Crveno donje rublje, čokolada, ruža i neki drugi slatki znak pažnje najčešći su darovi koji se poklanjaju voljenim osobama.

Vjerojatno ste i ove godine pohrlili u kupnju nekog čipkastog, crvenog, u boji ljubavi, kompleta donjeg rublja za svoju izabranicu. Ili ćete tek to imati u planu za "zadnji tren" prije odlaska kući. 

Mogli biste ove godine poslušati stručnjake i odabrati nešto što će biti češće nosivo i nakon današnjeg dana. Poručuju vam: Sve je u znaku 50 nijansi zelene!

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

"Sve je više odmaka od tradicionalnog "seksi" donjeg rublja. Manje se traži ono što "on" želi vidjeti na njoj, a više ono što je "njoj" ugodnije za nositi, poručuje voditeljica prodaje branda Figleaves, Jenni Burt. 

A da je zelena, točnije, ona tamna, hit boja za žensko donje rublje potvrdila je i stilistica Josie Fellows za Daily Mail. Ta je boja alternativa crnoj, pojašnjava.

Pogledajte i video Jednojajčani blizanci pokazali kako pušenje utječe na izgled

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Ledeni
Ledeni
13:20 14.02.2019.

Kupio sam joj kruh, mlijeko i 3 litre omekšivača za rublje.

SE
serđo12
14:04 14.02.2019.

Ja sam jo kupio tange i prsluk!tange su joj bile male a prsluk veliki!

IB
ibiza
13:25 14.02.2019.

halo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije